28 april 2009

28 april

ALLMÄNT

Började dagen med det skriftliga nationella provet i engelska B. Det gick nog ganska åt helvete. Ämnet var jämnlikhet mellan män och kvinnor...inte helt lätt att skriva om på engelska tycker jag plus att jag inte har så mycket tankar om just det ämnet så att det kan bli en hel uppsats. Kan helt enkelt inte så mycket om det. Men det får gå som det går, det är ju tur att man har presterat bättre i andra moment. Men nog tjatat om det! Efter provet hade vi historia och den tiden gick åt till att prata om vad som händer till valborg. Det sägs att vädret ska bli helt underbart så jag får väl formodligen jobba......men jag hoppas att jag hinner festa lite på kvällen ändå. Det ryktas om grillning änsålänge ;) Efter lunchen kollade vi på en drogfilm på turismen. Riktigt hemsk faktiskt :/ Åkte direkt hem till läjet och solade lite. Har ju för fan slagit vad om vem som är brunast efter Napa med Edison så måste ju börja bygga upp grunden redan nu så det inte blir en repris från förra året :$ HAHA. Sen sms;ade Mikaela och frågade om jag ville fika med henne på stan och det ville jag ju såklart så vi myste lite på Blå Dörren. Innan det var vi även på Dressman med Edison som skulle prova ut sin kostym till balen. Riktigt stiligt blir det :) Ska ta sååå många kort på dom :D Nu ska jag iväg till gymmet och bli BIFFEN AV BIFFARNA......eller inte haha. Ha en fin kväll alla! <3


GYM.
Har äntligen kunnat shoppa lite nya grejer till garderoben och jag är ganska kär. Haha. Var på stan ensam igår och köpte underkläder, ett par shorts, en superskön tröja och en ljusrosa tunika (delar med Mikaela). Här är lite bilder! Kommentera gärna.


Hur go tröja som helst! Jätte enkel och snygg och passar
till det mesta! Fanns i flera olika färger. Gina Tricot 149:-

Supersöt tunika från Wilma. 699:- (50% rabatt på det) så
350:- och det är den helt klart värd!

Aspinsamt. Köpte typ upp hela rea-karusellen med trosor på H&M.
HAHA. Men fina var dom. 29.50:-/st (ordinarie pris 49.50:-)

Jeans shorts! Något jag velat ha länge. Nu hittade jag ett par perfekta på MQ för 349:-

Hope you liked it!
/ alexandra sohlin

25 april 2009

Marley&Me

ALLMÄNT


Jag och Mikaela har precis kollat klart på filmen Marley&Me. Riktigt bra film. Till en början är den väldigt rolig och man kan lätt sätta sig in i deras liv. Man riktigt känner frustrationen de går igenom när deras familj utökas med en hund och tre barn. Något som jag tror att ni alla har förstått är att hunden, Marley, är själva handlingen i filmen och ger en många goa skratt. Men filmen är väldigt sorglig också.. Jag ska visa er en bild på en skala HUR sorglig. Var bara tvungen att fota en efterbild för att visa! Det är defenitivt en film man ska se tycker jag och jag bara älskar Jennifer Aniston. Jätteduktig skådespelerska och snygg som få. Vill inte berätta handligen för jag är rätt flitig på att berätta för mycket, så ni får helt enkelt se den själva och tycka till om den här på bloggen efteråt ;)

PS. Torka bort  mascaran innan du playar! DS.

/ alexandra sohlin