31 augusti 2009

Låttips !

ALLMÄNT

Ett tips på en riktigt bra låt är Run This Town - Jay-Z ft. Rihanna & Kanye West. Extremt bra låt ! Kan inte sluta lyssna på den. En annan som jag diggar just nu är även Cry - Rihanna.återkommer med Cry-videon för nu ser jag på klockan att jag måste rusa iväg till bussen ! Peace (L)

31 augusti 2009

inte okej..

ALLMÄNT

Då var man tillbaka i skolan efter en underbar helg. Suger dock att jag missade våran enda sovmorgon på hela veckan och gick upp 6 fast jag kunde sovit ut en hel timme till..........Inte riktigt okej tycker jag inte, nej. Men men jag sitter här i skolan istället och läser bloggar, kollar facebook och bdb. Tror jag får passa på att göra min svenska läxa och kanske till och med lite engelska ! Hörs ikväll (K)

31 augusti 2009

2009-08-30 <3

ALLMÄNT
Firade dagen med tacos hemma hos mig (: myste lite och njöt av sista lediga dagen innan skolan. Sen kom André på att vi kunde se på bio så vi åkte in till stan och bokade biljetter till BECK. Riktigt bra var den ! Jag brukar inte digga svenska filmer och speciellt inte sånna "CSI-filmer" på svenska, men denna var verkligen bra - se den !

Jättemysig kväll :)<3