30 december 2009

five months

ALLMÄNTFem underbara månader med min fina André.
Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag.


jag är så jävla kär i dig 

alexandra sohlin


halloj :)

Idag vaknade jag av ett sms från kajsa och fick snabbfixa mig och sen kasta mig iväg och köra till kungsmässan eftersom att jag naturligtvis hade försovit mig. När jag väl kom dit mötte jag upp henne och vi gick runt i massor med olika affärer.. har aldrig tänkt på att kungsmässan faktiskt har ganska många bra butiker, man måste ju faktiskt inte åka ända till göteborg om man vill nå lite bra shopping menar jag. Shoppade dock inte så himlans mycket, det blev ett blått nagellack, ögonskugga, foundation, nyårstopp, halstabletter och en god lunch. Varje butik vi var inne i, sprang vi nog tillbaka till minst två gånger.. riktigt virriga ;) men en bra dag.

Just nu sitter jag här, nyduschad och fräch, och dricker citronte med min onda hals och råtuffa nya nagellack. Ska snart kolla på film i min ensamhet. Måste även berätta att det är riktigt ensamt utan andré och jag saknar honom så. Svårt att sova om nätterna nu när man är van att gosa med sin pojkvän som värmer en. Jag kommer krama och pussa ihjäl honom när han kommer hem.. haha!

Kameran urladdad så bilder kommer senare.

alexandra sohlin

28 december 2009

måndag

ALLMÄNT

 

Hej :)

Jag hade tänkt att åka till gymmet idag, men jag har lite ont i halsen och förkylningen har inte riktigt lagt sig ännu. Jag kanske åker dit senare ändå, så att jag äntligen kommer igång, men det återstår att se! Ikväll ska jag och anna ha myskväll och det ska bli himla kul. Jag hör av mig senare :)

 

 

 
alexandra sohlin