31 januari 2009

Film-tips

ALLMÄNT

Dessa filmerna gick på 3;an nu ikväll - eller den andra ska precis börja så jag får skynda mig! men den första var riktigt rolig och då missade jag i princip halva filmen. Huvudrollen spelas av Sandra Bullock som spelar FBI-agent. Hon är inte så feminin av sig, men får i uppdrag att jobba under täckmantel och delta i Miss United States där hon representerar New Jersey. Hon får en make-over och lektioner i att bete sig passande i den miljön. Jätte rolig verkligen! Se den om ni inte har sett den, har ni sett den - skriv vad ni tyckte :) 


Miss Secret Agent - Miss Congeniality

Miss Secret Agent 2 - Armed&Fabulous

31 januari 2009

Hidden Fantasy

ALLMÄNT


Den är helt klart nästa parfym köp! Den luktar jättegott tycker jag.
Britney har bara 'släppt' bra parfymer enligt mig! Det var en som jag tyckte var för söt för min smak, kommer dock inte ihåg namnet men tror det var nr.2 som kom ut, men alla andra är verkligen hur fräsha och goda som helst! Min första BS parfym- curious - var en av mina favoriter, men har inte fått använda den eftersom att jag tappade den så att den sprack samma vecka som jag fick den. fan. så den har stått på ett fat och läckt sen dess....ser vi från den ljusa sidan så sprider den ju iaf god doft runt om kring sig. typ. Man får helt enkelt uppskatta läget!

Testa den!
Love / a

31 januari 2009

Mother&Daughter

ALLMÄNT

Idag har jag lämnat huset för ovanlighetens skull. Det var rea på FACE i stan så jag och mamma åkte in och köpte en Svea-jacka till Mikaela. (Hon bad oss göra det för hon är i Kalmar och tävlar) Ordinarie pris; 3000:- Rea pris; 1500:- kanon! Efter det gick vi runt i lite skobutiker och sen till Gina och Gallerian osv.
Och det är ju bara så himla typiskt att man ska stöta på någon som man verkligen inte vill stöta på när man har en dålig smink-dag och känner sig allmänt skabbig. (och är sjuk!) Jag har nämligen ofta den oturen.. men vad ska man göra åt saken?
Jag och mamma hade riktigt roligt på stan idag alltså, det var jätte mysigt! Jag fick ett par nya skor på rean. Dom var värda 500:- men mamma betalade 175:- för dom och dom är sååå sköna! Annars köpte vi inte så himla mycket, skönt det med eftersom att jag inte får plats med mer kläder i min garderob ;) plus att man sparar pengarna!
Vi köpte mera hallon så jag kan göra smooooothies iaf ;D så gott<3 Har inte så mycket mer att säga förutom att jag är på bättringsvägen och att jag hade en bra dag.
Kram / aSohlin