27 juni 2009

Michael Jackson

ALLMÄNT

Ingen kan ha missat den tragiska nyheten om Michael Jackson . Hela dagen har hela världen hedrat honom genom radio, tv och tidningar. USA's president, Obama, kallar honom USAs enda Kung. Andra kallar honom King of Pop, MJ, Danskung osv. Jag blev riktigt ledsen när jag hörde detta faktiskt och har tänkt på det hela dagen. Det är inte så att jag har lyssnat särskilt mycket på honom i mina dagar, men att han är grym på att dansa har jag inte missat. Nu däremot kommer jag lyssna på varenda låt för jag beundrar honom väldigt mycket har jag kommit på. Omedvetet. Endast 50 år gammal lämnade han världen i hjärtstillestånd, men han har definitivt satt sitt fotspår på jorden. Alla som lever och kommer att leva på denna jord kommer känna till Michael Jackson. End of discussion.

Spana in hans obeskrivligt grymma dans i detta klippet . Jag är förstummad.

Michael Jackson - Bad


Vila I Frid MJ !
. a legend and a rolemodel .

24 juni 2009

SOMMAR!

ALLMÄNT

Jobbade till 23 igår så orkade inte blogga igår, men jag har äntligen fått träffa Mikaela, som är skiiiitbrun bytheway, och hunden Patric är hemma igen efter drygt 3 dygn utan mat och hem. Tack och lov för det <3

Både igår och idag var jag på stranden och stekte och idag blev årets första dopp i svenskt vatten ! Jonna på jobbet sa att det var 45 grader i solen idag, helt sjuuuukt! :D Äntligen får man bygga upp en ny bränna efter att man flagat bort pretty much it av napa-brännan. Imorgon blir det stek på stranden med brudarna igen, sen jobb på kvällen och på fredag ska jag förmodligen träffa Kajsa i Kungsbacka :) Här kommer lite bilder från dagarna som gått.

22/6
först stranden, sen fika vid fästningen och havet, sen vidare till en lekplats och sen film :) GULD dag.


23/6
Stranden, sen jobb 16-23

24/6
Stek på stranden och årets första dopp!

Det är sommar i Varberg . . äntligen !

23 juni 2009

PATRIC !

ALLMÄNT

PATRIC RYMDE NATTEN TILL IFÖRRGÅR FRÅN HÄLLESÅKER I LINDOME!
IDAG HAR HAN SENAST SYNTS TILL I LÅNGÅS.

HAR DU SETT ELLER HÖRT NÅGOT OM PATRIC, KONTAKTA:
EMMA NICKLASSON: 0702 039034
SARAH KARLSSON: 0708 421662
CECILIA ALMÉR: 0709 276596