Okej. Nu är det inte alls långt kvar innan vi åker iväg till landvetter!!! Gaaaaah, bara 4 timmar. Tänkte föörsöka sova lite av den tiden som är kvar ;) Ni får ha det så bra här hemma, för det ska i alla fall vi ha :D

Kommer sakna er alla och vi kommer att besöka något internet-café någon gång för att kolla läget såklart. Kärlek till er alla! (K)

~ Puuuss ~ 
/ alexandra sohlin

Resväskan är snart färdiigpackad, har lite skolarbete kvar att slutföra och musiken ska fixas, annars är jag klar och redo för Ayia Napa! Oj vad vi har längtat bruuudar. Resan har  varit bokad i hela 8 månader och nu återstår det inte ens 2 hela dagar innan vi är där :D Helt galet. Jag sitter här och väntar på maten som snart är klar, sedan ska jag till läjet och säga hejdå till mamma och c-g eftersom jag åker till mölndal redan imorgon eftermiddag. Det blir middag och övernattning hos Julia, myyyyys kallar jag det. Jag ska även försöka hinna färga håret ikväll för det är något jag måste göra innan! Växlade pengar idag, köpte mascara och den sista maten vi ska ha med oss, igår handlade jag lite kläder och hämtade ut min lön. Det känns att det är nära och jag är såååå exalterad! Det enda jag bekymrar mig över är att jag inte hittar min f*ucking ipod som jag älskar över allt annat. Fan att det ska hända nuuuuuuuuuu!  JAg hör säkert av mig ikväll och så tänkte jag ge er en liten sneakpeak på vilka kläder jag ska ha med mig ;)

Hörs senare,take care ;)

/ alexandra sohlin
För er som missade dansuppvisningen i eftermiddag får nu en andra chans och se den här istället ;) Enjoy.