För det första.. HAPPY HALLOWEEN! :D

Bästa sättet att starta min dag är med en kopp kaffe i min favoritmugg. För idag ska engelskan bli klar och helst svenskan också. Marknadsföringsprovet kommer jag ändå missa så det lägger jag på hyllan till v46. Ikväll är jag galet taggad på galej, det var ju ett tag sen man fick släppa allt och gå galen! Men jag kom precis på......man ska ju vara utklädd! vad ska jag vara utklädd till? Några förslag? SKRIV PÅ ;)

Dags att sätta igång med engelskan!
Jag hör av mig senare :)/ alexandra sohlin

31 oktober 2009

M A V A L A

ALLMÄNT

Det blev ingen dyr stan-dag för mig idag, endast två nya lack till samlingen! Är dock lite besviken på den mörka för jag trodde att den skulle vara lite mer åt det bruna hållet.. men den var mer vinröd, och då menar jag efter tre tjocka lager ! men det är ju tur att priset ligger på 45:-/st så man har råd att chansa :)

P E A C E  Y A ' L L

/ alexandra sohlin

  

Efter körskolan så blev det stan en stund med tre snygga brudar! Var sin chailatte på espresso house, lite virr på stan och massa skratt. Sen åkte jag och Mikaela till läjet en stund innan vi skulle till stallet. Det gick hur bra som helst att rida idag faktiskt, hur kul som helst! Fick en häst som heter maja som var jätte tjurig i stallet, men som visade sig vara en riktigt duktig och otroligt fin häst :) Nu ikväll har jag bara tagit det lungt och fick ett samtal från en killkompis som jag känt så länge jag kan minnas, riktigt trevligt att prata med honom. Nu börjar ögonen att grusa sig så jag tror att det är dags att pumsa i säng nu. Imorgon taggar vi rejält för fest!


Hoppas ni haft en grym fredag :) 

/ alexandra sohlin