30 september 2009

två månader

ALLMÄNT


Idag firar jag och André två månader! Jag är så kär i denna pojk så det är galet. 

Det blir till att se flickan som lekte med elden på bio och förhoppningsvis thaimat.....jag är så sjukt sugen!Hörs ikväll, för nu måste jag plugga!


/ alexandra sohlin


29 september 2009

back in town

ALLMÄNT

Jag vill börja med att nämna att detta är en speciell dag för vår familj och släkt. 29 september 1999 var året då våran solstråle Jonathan Nordström kom till jorden. Idag skulle han alltså ha fyllt 10 år om han fortfarande hade varit i livet. Trots att han mot allas vilja inte är det så vill jag ändå önska dig ett stort grattis till två fyllda händer hjärtat, för du kommer i all evighet att leva kvar i våra hjärtan!
Vi älskar och saknar dig fina pojk :( <3


Idag gick vi till fyra egentligen, men det var hemarbete på svenskan så vi smet iväg till gekås anna, hanna och jag. Riktigt kul hade vi och fjantade oss med allt som fanns där i princip. Jag går numera under smeknamnet XL..kul.
När jag kom hem vid sju så var det helt mörkt, knäpptyst och inte en jävel hemma. Satte mig med läxan vi hade, ringde och intervjuade min far och insåg hur mycket jag verkligen saknar honom. Började lipa som ett litet barn när vi hade lagt på luren. Fick sån riktig pappalängtan! Jag har inte bott i stan på evigheter känns det som, det är ju så bökigt att flytta emellan kläder och sånt hela tiden så det blev att jag blev kvar i läjet längre än väntat.. men nu ville jag verkligen träffa pappa och mina älskade småsyskon, så Mikaela fick köra mig till pappa bums. Nu sitter jag här med halvt uppackade väskor, skittrött och längtar lite smått till morgondagen. Det blir en kul förmiddag i skolan (hehe) och sen så blir det två-månaders-firande med bio på kvällen :)
/ alexandra sohlin


28 september 2009

måndag eftermiddag

ALLMÄNTEfter många om och men så har jag bestämt mig för att inte vara med på träningen idag för jag mår verkligen inte bra. Jag svettas som en gris, men är hur kall som helst så det är inte feber. Magen spökar som vanligt och humöret är sämre än någonsin. Därför tänkte jag ta cykeln in till stan, lyssna på min ipod och få ut alla tankar jag har inom mig. Frisk luft kan ju knappast göra det hela sämre. Dessutom måste jag vara lite delaktig i dansgruppen nu så att min plats inte fylls ut av någon annan, om den nu kan det. Aja. Nu måste jag kila iväg om jag ska hinna in till kvart över fyra. So long!


/ alexandra sohlin