31 januari 2010

Alexandra ♥ André

ALLMÄNT


Igår var jag med André hela dagen så jag hade ingen möjlighet att uppdatera här. Vi firade nämligen ett halvår igår :) Vi vaknade upp hos mig, åt frukost och sedan kilade vi iväg till thaiboxningslokalen eftersom att André hade träning. Jag blev själv lite sugen att träna när jag kollade på när dom svettades.. men det blev ingenting med det! När träningen var slut så åkte jag till läjet en stund för vi skulle fixa min dator eftersom Word-programmen har låst sig och jag behövde det till min redovisning på måndag, imorgon. Vi lyckades dock inte hitta nyckeln till problemet, men jag skyndade mig in i duschen och sen åkte jag tillbaka till staden. När jag kom till André hade han tänt massor med ljus och hade ställt fram allt som behövdes till middagen. Tanken var väl att vi skulle laga mat tillsammans, men det blev att jag kollade på och André lekte Gordon Ramsay. Det kanske var lika bra det, eftersom jag aldrig lyckats med något mer avancerat än makaroner och fiskpinnar...

Middagen bestod av pastatortellini med ostfyllning, stekt lax och hollandaisesås. Det var verkligen jättegott :) Min man kan slåss OCH laga mat (Y) Innan maten hade han gjort en god drink med massa lime och andra godsaker i och till maten drack vi vitt vin. Tanken var att vi skulle gå på Sherlock Holmes på bio, men vi gick till affären och handlade lite snacks och myste hemma istället. En guldkväll med en guldkille!


Matlagning på GTadaaa!

CITAT: "När du bloggar om detta sen så kan du ju berätta för dina läsare att André vet att man ska klämma limen och rulla den lite innan man använder den för att den ska bli mer saftig"JAG ÄLSKAR DIG !


 

alexandra sohlin


I fredags hängde jag med Lisa, Iqra, Nora och André till Cheers&Beers. Det blev även en snabb visit inne på Nyfiket där vi träffade Oliver, Toby och Squixx. Inne på Cheers var musiken LOUD och det var fullspäckat med folk när klockan började närma sig tolv. Det var en riktigt go kväll med fina människor.

Nu, bilder!


Jag, Iqra och Lisa på Cheers&Beers

Iqra och Lisa

Jag och Iqra

Nora

Jag

André och jag

Jag gaddade André när vi kom hem till mig vid halv två ;)

Jag tyckte den va lite söt.. han hade inget val!

THANKS FOR TONIGHT LADIES & GENTLEMEN !
alexandra sohlin

29 januari 2010

Fredagsmiddag

ALLMÄNT
Såhär såg dagens middag ut här på Östra Vallgatan. En fräsh ceasarsallad med kyckling och rött vin. Det ser inte så roligt ut på bilderna, men det är så himla gott! Pappa är duktig i köket :) Nu sitter jag och målar naglarna rosa-lila och gör mig redo för en utekväll med Mikaela, Lisa, Iqra, Nora och André. Det ska bli kul. Först ska vi till Cheers&Beeers en stund och sedan kanske det blir ett besök på Oscars där det är After Ski-party ikväll!NU BÖRJAR HELGEN , SKÅL !


 

alexandra sohlin