31 juli 2010

helsingborg

ALLMÄNT

Nu är vi hemma i Varberg igen efter en mysig natt i Helsingborg. När vi kom till hotellet vid tre var det först incheckning och betalning som gällde. Vi lämnade våra saker på rummet och gjorde oss i ordning förr en tur över till Danmark. På båten ingick en god räkmacka som satt där den skulle och väl i Danmark blev det lite inköp av Alkohol. Vi köpte lite Breezer som vi drack senare på kvällen, André köpte Morgan och jag köpte lite Galliano så jag kan göra lika goda HotShots som Anna ;)

Det var synd att det regnade, annars hade vi kunnat vara i Danmark längre, men vi bestämde oss för att åka hem till hotellet och mysa lite. Medans André var nere och köpte bigaråer (?) och snacks tappade jag upp badet och tände ljus. Maxad mysfaktor. Halv nio var det middag nere i hotellrestaurangen med utsikt över havet. Till förrätt var det god lax och till huvudrätt potatis, kött och sallad. Ett glas vitt och en öl till det. Helsingborgs dagarna var i full rulle när vi var där nere, så på kvällen gick vi ut och kollade läget på stan. Det blev någon American Icecream, kommer inte ihåg vad det kallades, men riktigt så god som det såg ut att vara var den inte.

När vi kom tillbaka till hotellrummet myste vi till en film och käkade popcorn och drack Breezer. Frukostbuffén imorse var inte dåligt. Där fanns allt, det var bara att välja och vraka. Frallor, fil, yoghurt, müsli, flingor, juice, kaffe, te, ägg, pannkakor, bacon, you name it! Klockan tolv var det utcheckning och då gick vi ut en stund på stan och kollade i lite butiker och tog kort på omgivningen. 13.53 gick tåget hem och vi tackar Helsingborg för en mysig weekend :)♥

André jämför kvalitén på sin nya iphone 4 och min oldie ;)/A♥

30 juli 2010

ett år

ALLMÄNT


Idag för ett år sen blev jag och min fina André tillsammans officiellt och det firas med en lovers weekend i Helsingborg! Jag hör av mig imorgon när jag kommit hem :) Puss på er!

Jag älskar dig älskling!
/A♥

30 juli 2010

grattis

ALLMÄNT

Grattis min fina vän på artonårsdagen! Hoppas du får en alldeles underbar dag raring :)♥