30 juni 2010

jag gjorde stan

ALLMÄNT

Efter fikat så skulle Sofia jobba, så jag skjutsade tillbaka henne till Läjet. Jag åkte däremot tillbaka till stan i min ensamhet och fyndade lite reaplagg. Det blev två nya leggings, två örhängen, en skjorta, en t-shirt och ett par skor. Allt detta för inte ens 500:-. Helt galet vad jag diggar rea!


Skor, ord. pris 599:- nu 149:- DIN SKO

Jag älskar dessa leggingsen från Gina.. vilket kanske syns. I vanliga fall kostar dom 199:-, men dom beiga och gröna fyndade jag när dom kostade 99:-. När jag kommer in idag så kostar dom 49:-!!!!! Så jag köpte rätt storlek i dom svarta (har ett par M som är för stora) och ett par jeans färgade. Nu har jag alla färger (a)

Söt babyrosa t-shirt/tunika, ord. pris 129:- nu 69.50:-

Knyt-skjorta, ord. pris 199:- nu 99.50:-

Örhängen, ord. pris 49:- nu 19:-

Örhängen, ord. pris 59:- nu 29:-

Gina Tricot; 310:-
DINSKO; 149:-
TOTALT; 449:-

Nu ska jag ta ut hundarna på en promenad :*
/A♥

30 juni 2010

coffee

ALLMÄNT

Nu i förmiddags åkte jag och Sofia in till stan och tog en fika på Espresso House. Riktigt mysigt en onsdag som denna. Nu börjar till och med solen titta fram vilket gör mig väldigt glad :) Jag tänkte ta en tripp in till stan och göra lite ärenden. Jag är även hundvakt idag till våra fina hundar. Men Ice är inte min favorit just nu eftersom att han tuggat sönder lammpläden som låg på Mikaelas rum, dumma hund!
Som ni ser så är bloggdesignen äntligen klar också, tack för all hjälp Tanya!
Vad tycker ni? :)

Hörs senare :*
/A♥

30 juni 2010

sunshine

ALLMÄNT

Jag vaknade upp till en stor sol igår och då blev det ju såklart en tripp till Kåsa. Det var hur mycket folk som helst och solen bara stekte. Det gillar vi! Lite färg fick man nog allt. Senare kom även Mikaela dit och då åkte vi till Kvantum och köpte var sin räkbaguette och något att dricka, sen åkte vi tillbaka till Kåsa och satte oss och myste på klipporna. På kvällen åkte jag och handlade och sedan bjöd jag familjen på middag. Det blev chicken ceasar sallad, min pappas goda recept ;)Ja, ni ser ju var varbergarna hänger på sommaren ;)

Många som badade

Syster ♥

Skitgod picknick!

Supermysig middag med familjen i kvällssolen:)

/A♥