31 mars 2010

gratis wi-fi

ALLMÄNT

Jag hinner med ett snabb-inlägg innan jag måste rusa till butiken innan den stänger! Det är ganska varmt här, men inte högsäsong. Hotellrummet är jättefint och Magaluf är väldigt vackert. Bilder tar jag varje dag och skriver dessutom en resedagbok som jag kommer att publicera när jag kommer hem... om ni orkar läsa 5 veckor i ett inlägg ;) Jag saknar redan Sverige, eller i allafall alla där hemma och svenskt vatten! Morgonkaffet är extremt komplicerat att göra, men det går om man ger sig tusan på det! Försöker logga in någon gång i helgen också, men idag har det krånglat till max så vi får hoppas att jag har bättre tur nästa försök.
Ha det bra!
Puss
Vill även passa på att skriva Vila i Frid David Birgersson ! :( ♥

alexandra sohlin

29 mars 2010

då var det dags

ALLMÄNT

Om tio minuter bär det av mot Landvetter för att möta upp klassen. Där hoppar vi på planet till Mallorca, men först ska vi mellanlande i Berlin. Det ska bli kul, men samtidigt jobbigt att lämna hela familjen och alla kompisar i Sverige. Tur har jag däremot eftersom att André går i min klass ♥ Nu ska jag stänga resväskan och börja ta på mig skorna för att åka iväg !

Bloggar om jag får tillfälle!alexandra sohlin

28 mars 2010

packning på g

ALLMÄNTJag är fullt uppe i packningen, men det känns som att jag är så långt ifrån klar. Hur ska man (som tjej) kunna packa ner 20kg på 4½ vecka? Fick iallafall köpt en kaffetratt och ett paket Gevalia idag, känns bra.

Nu måste jag packa vidare!
Pussalexandra sohlin