En riktigt mysig kväll på fästningen. Framåt kvällen blev det lite väl mycket myggor och skit så jag har säkert samlat på mig ett par bett av dom små jävlarna. Nu är jag hemma och ska duscha och sen sova. Imorgon blir det Göteborg för att hälsa på mina älskade vänner som tar studenten! På kvällen blir det paaardey och jävlar vad kul vi ska ha. Lovar att det kommer upp ett gäng bilder på onsdag ;)

Sov gott :*
/a♥
Började dagen med att försova mig. Börjar bli bra på det där nu.. Tur att det inte spelar någon större roll längre eftersom betygen sattes i fredags och det är snart  S T U D E N T E N ! Jag kan inte fatta det. Det är helt galet. Jag kommer så väl ihåg den dagen jag satte foten på den skolan första dagen när jag började ettan. Den dagen var ett helvete. Hela den veckan var ett helvete. Men under dessa tre åren har jag gjort så jävla mycket roligt, så på ett sätt blir det lite trist att lämna det. Men när man tänker på alla jobbiga prov och skit som man fått stå ut med så ska det bli rena himmelriket att lämna det. Men men, nog tjatat om det! Idag har jag ätit på Sakura Thai, börjar bli standard, och nu på eftermiddagen har jag chillat med Mensor och brudarna på Nyfiket. Mys. Nu blir det ännu mera mys för vi ska ner till fästningen och softa i det underbara vädret.

/a♥

30 maj 2010

middag

ALLMÄNT

Till middag blev det grillad kyckling med kryddig marinad, grillade grönsaker, potatisklyftor i ruccolasallad, fetaost och oliver. Till efterrätt skar jag upp vindruvor, melon, banan, kiwi och färsk ananas och kombinerade det med ekologisk vaniljglass från Sia och ringlade över lite chokladsås på det. Jag kan om jag vill!

/a♥