30 november 2010

ledighet väntar

ALLMÄNT

Klockan fyra imorse var jag uppe med tuppen (säger man så) och gjorde frukost. Tjugo över fem hämtade jag upp Daniel för att köra till jobbet. Hade inga problem att jobba idag när jag visste att en ledig dag väntade imorgon. Sjukt skönt! När jag kom hem tog jag det lungt en stund, sen mötte jag upp Oliver för en kaffe på Blå dörren. Där satt vi och värmde oss ett bra tag, för man går fan inte ut i kylan om man inte måste.. Fy fan vad kallt det är ute nu, helt sinnes. Vart kom det ifrån? Jag har aldrig varit med om att det har varit såhär kallt typ.. eller så är man väl bara inte helt redo för vintern helt enkelt? Anyway. Efter fikan åkte jag hem till Läjet och hjälpte mamma med lussebaket. Mysigt :) Goda blev dom, speciellt när dom är helt färska. :)

Nu är jag så trött så ögonen snart slocknar. Imorgon blir det götet med Mikaela och en vinterjacka ska inhandlas! Vi hörs imorgon.

God natt.
/A♥

29 november 2010

sky is the limit

ALLMÄNT


Tusen tack Mikaela ♥ Jag fick denna tröjan av Mikaela i födelsedagspresent och den är verkligen en Alexandra tröja. Den är som gjord för mig. Hela tröjans budskap är vad min tatuering står för, och det jag brinner för. Åh, jag älskar den (:

/A♥

29 november 2010

football

ALLMÄNT

Snabbuppdatering innan jag drar ut. Kom precis hem från läjet. Jag har dansat med Mikaela och svettpärlorna letade sig fram efter att ha kört igenom och nötat koreografin ett antal gånger! Nu känns det som att jag har lite koll på läget, nu gäller det bara att sätta ALLT på fredag! :) Nu ska jag iväg till Nyfiket och kolla på Barca-Real Madrid med Carro och Jim!Puss på er :*
/A♥