31 oktober 2010

mañana

ALLMÄNT

Godnatt älsklingar! Jag ska upp redan vid fyra igen, men jag kan ändå inte slita mig från datorn. Imorgon är det full rulle igen. Först jobb mellan 6-15, sen ska jag besikta bilen, packa till Stockholm, göra ett ärende på stan och sedan gasa upp till Göteborg och hämta ut mitt efterlängtade halsband och sedan blir det spelkväll med mina favoriter i Balltorp! ♥ Jag tror att det är bäst att jag hoppar i sängs nu..

Sleep tight :*
/A♥
Vi skapade våran egen fotostudio och sprudlade med idéer, enjoy ;)
Tack Sara för hjälpen ♥/ Alexandra och Louise!
Älskade människa. Min underbara vän. Tack för att du kom och rockade min helg! Jag önskar att du kunde stannat längre ♥

Vi har haft det grymt i helgen, fullspeckat schema och mycket flams och trams, as always! När hon kom ner i fredags var det full rulle med en gång. Det blev utgång och lite för mycket av det goda. Cheers, brudar, dunkadunka, shots, vin, Louise, toppenhumör och kebabrulle = bra kväll! Dagen därpå vaknade man upp med huvudvärk, men det var det nästan värt. Det blev bussen till Ullared och Buttricks i hopp om att hitta en utstyrsel till lördagens galej på Oscars. Efter att den kilometerlånga kön in till Gekås försvunnit så smet vi in en snabbis. Det var premiär för Louise och hon var helt chockad. Vi kom knappt fram någonstans, men kul hade vi! Vi krigade oss, efter många om och med, ut ur varuhuset och skulle ta bussen tillbaka hem. En mjukglass och en kaffe to go satt fint och en skön busschaufför gjorde dagen.

Kvällen blev riktigt lyckad! Det började med hot shots och vitt vin hemma på Östra Vall. Taxin till Halldén twinsen kom strax innan nio och där drog lekarna och pimplandet igång med en gång! Vi drog in till stan strax innan elva och här började det riktiga kalaset. Fullt med folk och nästan alla var utklädda, även personalen på Oscars. Massa folk, bra musik och mycket dans!

Idag har vi softat hemma och hälsat på i Läjet en snabbis. Tack för en underbar helg Louise, me love you ♥

Fredag i bilder

Lördag i bilder

Sakura thai buffé (:Louise nöjd på Gekås!


På kvällen, making hot shots ;)

Liemannen och djävulen

Fina JumJum var också med på förfesten :)


Fadil var på g!
Sjukt snygg vampyr ;)

Nu får det räcka med bilder, återigen tack för en kanonhelg!

/A♥