30 september 2010

ALLMÄNT


You are the light that make my darkness dissapear.
André Bånghäll♥

30 september 2010

första träningen

ALLMÄNT

Det fick bli kaffe med påtår imorse för att jag skulle orka hålla mina ögon öppna. Att börja på ny avdelning var bara toppen! Goa arbetskamrater, roligare arbetsuppgifter och tiden rinner iväg fortare än kvickt. Det lär inte bli några problem att jobba på Gekås fram till jul, det ska snarare bara bli roligt. Sofie hette tjejen som lärde mig hur lekavdelningen fungerar och vi hade mycket att prata om. Det visade sig att hennes syster gick turism på Drottning Blanka i Falkenberg och var på Mallorca samtidigt som vi från Varberg. För ovanlighetens skull hade man sällskap på lunchen, det hade jag aldrig i kassan om jag inte hade samma raster som Lisa. Imorgon är det jobb på Espresso House och nästa pass på Gekås är på söndag. Nästa vecka blir en riktig helvetesvecka för mig. Jag kommer att jobba 14 pass på 13 dagar. Jag kommer vara rätt körd.

Efter att jag slutat, klockan fyra, skulle mamma shoppa lite så jag stannade kvar och mötte upp henne inne i butiken. Vi hittade lite saker båda två och var inte därifrån förrän sju. Klockan åtta var det första träningen med nya dansgruppen och det blir Pussycat Dolls den här gången. Ska bli nice!

Bilder på shoppingen är på g, kameran var urladdad igårkväll :/

God natt på er och dröm sött :)
/A♥

30 september 2010

early morning!

ALLMÄNT

God morgon mina kära! Yes, klockan 5 ringde väckarklockan och jag var uppe som ett spjut, eller? Nästan. Jag tog en snabbdusch, satte igång kaffekokarn och gjorde i ordning lite frukost. Frukost på sängen och värmeljus, så mysigt så. Idag är det första dagen på den nya avdelningen på jobbet. Lekavdelningen it is! Jag kan ju sammanfatta det stora hela med att jag är nervös eftersom att det tog mig nästan två timmar att somna igår. Jag låg och vred och vände på mig men fick ingen ro. Jag har lite brådis eftersom att jag helst ska åka kvart över sex och jag är inte färdig med min frukost än! Nu blir det speed här på morgonkvisten kan jag lova.

Ha en underbar dag!
/A♥