26 augusti 2011

Stockholm i bilder

RESOR


En god middag ute på Värmdö i Stockholms skärgård.

Jag och Anna tog en lunch på Tures på Stureplan.

Sallad med kantareller och västerbotten ost. Efter det blev det en shoppingrunda och guidad tur genom stan, mys!Det blev lite shopping..

Tråkigt, men nödvändigt.

Nya örhängen från SNÖ, 199:-

Klänning från Odd Molly, ord. 1499:-


Jag har haft en fantastisk vecka (sön-tors) i Stockholm med massor att göra på dagarna. Möten, shopping, kollektivtrafik, kaffepauser och fota såklart. Jag åkte både upp och hem med pappa, Anna och Nova och vi har bott hos Annas mamma på Värmdö hela veckan. Utan dem hade jag aldrig överlevt Stockholm tror jag, jag hade i allafall åkt vilse en miljard gånger utan deras hjälp. Stort tack ♥  Det har verkligen varit jättemysigt och roligt!

22 augusti 2011

Stockholm

Hej!
Jag befinner mig just nu på Värmdö i Stockholms skärgård. Idag har vädret varit ganska molnigt och regnigt, men vi har ändå haft en mysig dag. Jag hade möte mellan 10-11 i Alvik, efter det mötte jag upp pappa och Anna på Coffee House och tog en lunch. Efter det åkte vi på lite sightseeing i Stockholm, tur att Anna är stockholmare i grunden så hon kan visa mig Stockholm. Det enda jag har sett tidigare är Gamla stan, kungsträdgården, Drottninggatan och Stureplan i princip. Nu har jag fått en helhetsbild av Stockholm och hur alla öarna hänger ihop :)

Klockan ett hade pappa ett möte, så jag följde med honom dit och blev där i tre timmar. Jag önskar att jag kunde förstå hälften av deras IT-snack, men icke. Men det var rätt kul att få sitta med och se hur det går till ändå.

Imorgon har jag ett möte mellan 9-12 efter det ska jag och Anna ha en tjejdag på stan. Jag beställde en vit iPhone4 idag, så det kanske blir till att shoppa lite snygga fodral till den :) Haha. Anledningen till att jag beställde en ny var för att min 3GS går inte längre att ladda, så nu går den på sista versen, sen är det vila i frid för den. Annars har jag varit supernöjd med den! Men mitt abbonemang går ut i december så det var lika bra att byta istället för att lägga pengar på att laga den.

Jag har inga roliga bilder att bjuda på för tillfället, men imorgon ser vädret lovande ut och då blir det förhoppningsvis en hel del fina bilder! :)

Ha en fin måndagskväll!