31 december 2011

Happy new year!

ALLMÄNT

God morgon på er underbara! Imorgon börjar ett helt nytt år. Många kanske ser det som en andra chans, en möjlighet att förändra något man inte gjort under året som gått. För min del blir det en hel del förändringar och det ska som jag berättat för er tidigare bli SKITKUL, samtidigt som jag känner mig helt livrädd.

Inatt var kanske sista natten någonsin som jag sover på Östra Vallgatan 6, självklart kommer jag sova här i framtiden när jag kommer ner till Varberg, men det kommer kanske aldrig vara mitt hem mer. Det vet man aldrig. Det kanske går åt skogen i Stockholm och vi får komma tillbaka, eller så har jag flyttat hemifrån för gott. Den jobbigaste delen med flytten är att det inte ligger i närheten av min familj och vänner, utan på en helt annan kust med nya människor och nya möjligheter. Det blev en hel del tårar igår när jag insåg vad som är påväg att hända. Mina fina syskon som man alltid haft i närheten och alltid kunnat prata med. Och mamma, pappa och Anna som alltid stöttat mig och som jag alltid kunnat lära mig saker av. Jag kommer sakna er :'(

Men jag är inte helt förstörd över flytten heller, för jag ska ju faktiskt inte flytta till Mars. Vi kommer ju fortfarande att kunna träffa varandra, men kanske inte lika ofta. Det är jättespännande med egen lägenhet, ny stad, nytt spännande jobb, nya människor och nytt liv. Jag ser fram emot 2012 och tänker göra det till ett grymt bra år!

Hoppas att ni har några kul planer för ikväll och att ni klarar era nyårslöften! Har ni några?

Mina nyårslöften är..
- Lära mig gå ner i spagat (har jag varje år..)
- Laga lika god mat som pappa (jag vet, svårt men tänker försöka)
- Börja gymma igen (har gått i matkoma efter allt julbord..)
- Klurar vidare på mer löften..
Har inte hunnit komma på mer, men dagen är inte slut än! Nu är det dags för sista frullen på länge med familjen och sen sticker vi och hämtar André och släpet klockan 8.

HAPPY 2012! ♥