28 februari 2011

igår och idag

ALLMÄNT

Igårkväll tog vi taxi in till Chaweng och åt på en fin restaurang, shoppade lite, drack riktigt kaffe och åt den sjuuuuukaste glassen på Swensen's! Det var det godaste jag ätit.. Chokladglass är det bästa jag vet och uppe på det var det grädde, maltesers och chokladsås. En riktig kaloribomb, men vafan man lever bara en gång :D

Idag har vi solat hela dagen, André har tränat drygt två timmar, jag har inte räknat ett enda tal matte.. men jag har försökt förstå, it makes no sense :( nu ikväll gick vi till en matmarknad inne i Lamai, jättehäftigt! Allt är så soft i Thailand, sabai sabai, JAG ÄLSKAR DET!

Lite biler på min shopping, har köpt presenter också, men det får ju bli en överraskning :)

Skönaste bhn jag äger! Gillar den extra mycket för att det var André som pekade ut den :) och två superfina klänningar!

Ett par toksköna byxor som jag köpte idag inne i Lamai! Älskar dom :) och ett lyckohalsband som vi köpte på en walking street i Lamai.

Här har ni en bild på en rackare som smitit in hos oss igårkväll. Det var det vidrigaste jag sett i hela mitt liv. Jag skulle gå på toa och kollade först upp i taket (för jag hade redan spanat in tre mindre spindlar i hörnena, så skulle kolla att dom var kvar) men så fick jag syn på den köttigaste spindeln jag någonsin sett.. Precis brevid mig! Jag hoppade upp i taket och sprang ut ur rummet, viftade med armar och ben och näst intill grät samtidigt som jag försökte förklara för André vad det var. Till slut fick jag ur mig det och han kollade in i badrummet. Hans enda fobi är just stora spindlar.. Så vi stängde dörren och skulle gå ner till receptionen för att be dom ta ut den (den kan ju vara giftig?) men så hade dom såklart stängt. Efter många om och men så kastade André en handduk över den och tog hand om det hela.. SÅ MODIGT!!! Där räddade han våra liv.. Haha. Vilken kväll.. Uppepå det så höll jag på att gå på en kackerlacka påväg till receptionen.. som om inte spindeln vore nog!?

VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE!! (;


/A♥

28 februari 2011

tillbaka på samui

ALLMÄNT

Hej igen!

Vi har haft kasst internet både på Koh Tao och Koh Phagnan så lite dåligt med uppdateringar och bilder. Men nu är vi tillbaka på Samui, som faktiskt var mitt favoritställe. Koh Phagnan var sjukt vackert och jättefint hotell, men på Samui finns allt. Stad, mysiga restauranger, strand, bra internet och allt det där. Plus att det är bra thaiboxningsträning för André! Han är där nu och jag ska precis ta tag i matten.. orkar inte med derivata och kurvans lutning... :( SVÅRT!

Men först - bilder !Vi drog till gymmet på Phagnan och till och med jag körde ett pass och svettades som attans!
André med sina små söta sushibitar

Det tar tusen år att ladda upp bilder, så dom får duga sålänge!
Puss&Kram
/A♥

28 februari 2011

happy birtday to you

ALLMÄNT

Grattis pappa på din dag!

Jag hade önskat att jag kunde vara hemma just idag för att fira dig, men vi får ta igen det när jag kommer hem. Jag hoppas att du får en jättebra födelsedag! Jag saknar dig och älskar dig obeskrivligt mycket ♥/A♥