31 januari 2011

two weeks

ALLMÄNT

Det börjar närma sig! I slutet på förra veckan växlade vi in till thailändska bath. En liten del i alla fall. Fjorton dagar kvar idag, can't wait ♥

/A♥

31 januari 2011

GI-chokladkaka

ALLMÄNTKakan som vi (jag) bakade blev riktigt god! Dock lite torr, men den får helt enkelt inte stå i ugnen lika länge nästa gång, man lär sig! Enligt receptet skulle man ha rostade pinjenötter på toppen, men vi hade bara valnötter hemma och det gick lika bra det. Den är gjord på 70% choklad, så en liten bit efter maten är ingen skam! ;) Det hjälper bara ämnesomsättningen lite på traven vet ni väl :)

Vill du baka den hemma så är det bara till att fråga så får du receptet!
/A♥

31 januari 2011

morgontrött..

ALLMÄNT

Gah. Jag är hur trött som helst idag. Jag hade så himla svårt att somna igår och imorse hade jag ställt klockan på halv nio. För två månader sen hade det varit sovmorgon för mig, men nu är det riiiktigt tidigt när man inte jobbar varje dag som då. I alla fall, jag snoosade en halvtimma (a) men sen gick jag upp och tog ut hundarna på en promenad. Stackars Ice har jätteont i höger framtass och haltade hela promenaden. Han är sjukt deppig det lilla livet :( Cindy däremot var piggare än någonsin imorse och drog i kopplet och allt. Hon är för söt :)Halv tolv var jag på Campus för att prata med en yrkesvägledare. Jag ska läsa upp Matte C hade jag tänkt, börjar förhoppningsvis redan denna veckan! :) Ångrar lite att jag inte valde den kursen på gymnasiet när jag hade chansen, men å andra sidan så hade jag förmodligen inte klarat den kursen då. Jag har alltid haft problem med matte, och om jag ska läsa den samtidigt som tusen andra kurser så hade jag inte presterat bra alls. Så nu när jag bara har matten att fokusera på så hoppas jag att jag klarar det!!

Jag ska åka in till stan - igen - och hämta upp André. Vi ska baka en kaka, men behöver handla lite ingridienser först ;)

Ni får se resultatet sen!
/A♥