Imorgon bär det av mot det stora äpplet! Det känns skönt att ta en paus nu från jobbet och ta det lite lungt...(SHOPPA!) Det ska bli sjukt häftigt och jag har fortfarande inte fattat det, VI SKA TILL NEW YORK! :D Jag ska försöka blogga någonting där nere, det beror hur ofta jag har tillgång till internet. Annars kan ni räkna med en bild-bomb när jag kommer tillbaka den 4 juli.

Ha det så bra tills dess, take care! :) 

26 juni 2011

Midsommarafton

WEEKEND

Hej på er! Jag ber om ursäkt för dålig närvaro, jag har jobbat som en idiot det sista och inte prioriterat bloggandet. Dels för att det inte finns så mycket att skriva om när man jobbar hela dagarna och för att jag inte haft tid. Men jag hoppas att ni hade en riktigt mysig midsommar, det hade i alla fall jag! 

Det började med en välkomstdrink hos farmor och farfar i Falkenberg och sen blev det supergod mat. Sen åkte vi in till stan för att dansa runt den något förfallna midsommarstången. Lite regn fick vi på oss, men som tur var klarnade det upp snabbt :) Senare blev det jordgubbar och glass, mumma. 

När vi kom hem till Varberg igen så var det partykläder på och iväg igen mot Apelviken för att fira midsommar med vänner! Riktigt kul blev det trots att jag var rätt trött. Sociten med massor av folk, dans och en lagom tankad syster, haha <3 Tack för en lyckad midsommarafton :) Nu - bilder!22 juni 2011

Hawaii


Gårdagens festligheter höll till på Bryggan Under Bron i Göteborg. Hela region väst blev bjudna på party med hawaii tema. En kväll fylld med glada kaffeälskare, grymt god mat, dans och underhållning var precis vad jag behövde efter 9 dagars arbete. Idag har jag äntligen en day off och jag ska ta det SÅ LUNGT! Dricker min sjätte kopp kaffe denna morgon och kollar på film numero dos. Senare blir det fika med Matilda och kanske Linn :)

Jag hade dessvärre ingen kamera med igår, så jag har inga smaskiga bilder att bjuda på tyvärr :(