Sneakpeak

publicerat i
Lovade er en hemlis i dagens inlägg, här är en ledtråd hihi :)

A day off

publicerat i allmänt;
Besöket på vårdcentralen gick bra, men beskedet var inte så givande. Hon kunde inte  hjälpa mig så mycket utan svaret blev att vi skulle avvakta och se om det blev värre. Så det kändes som en relativt meningslös dag att stanna hemma från jobbet när jag ändå inte blev något klokare, men nu har jag varit där i allafall. Jag åkte till Apoteket efteråt och köpte Nozoil som tydligen ska hjälpa mot torr nos. Hope so! 

Vad har jag gjort annars idag? Inte speciellt mycket. Jag och Sara var ute på en promenad innan, hälsade på mamma i den nya lägenheten och nu sitter vi och kollar på film i soffan. Mys! Sen har det ju självklart konsumerats en hel del kaffe! Peace.

Ös på med mandlar!

publicerat i
Tänkte dela med mig av mitt nya beroende. Käkar sjuka mängder mandlar, jag har verkligen fastnat för det. I filen, gröten, på smoothien eller bara som snacks. Det är både gott och hälsosamt och ger en mättnadskänsla i magen, tar bort sötsuget, minskar risken för kärlsjukdomar och sänker kolesterolet. Hur bra!? :D

Dock är det väl inte alla som gillar det så mycket som jag, men jag är ju ett litet hälsofreak och tycker om allt som är grönt, grovt, fiberrikt och nyttigt. Ibland kan det kännas lite överdrivet och verka som att jag gör det av någon anledning, men i själva verket äter jag det för att jag tycker om det! :) Glass och godis äter jag också precis som alla andra, men på veckorna försöker jag hålla mig ifrån det.