29 september 2011

Hotellfrukost

ALLMÄNT

God morgon! Klockan är kvart över nio i London och vi har precis duschat och käkat frukost på hotellet. Det blev ingen shopping igår, men vi gick och spanade runt i området och hittade lite butiker som vi ska tillbaka till idag. Igår var vi så trötta så vi gick till en supermarket i närheten och handlade snacks och drack mousserande rosé.

Nu måste jag kila, stay tuned!

28 september 2011

Finally

ALLMÄNT

Äntligen har vi fått byta om, packa upp och checkat in på hotellet! Efter många otrevliga bemötanden hittade vi till slut till hotellet. Bussen från flygplatsen tog närmare två timmar och var rena rama bastun som luktade prutt. Brevid mig hade jag en jobbig jäkel som skulle fråga mig en massa om London som jag inte hade svar på...!

Nu ska vi ut och göra stan :D det blir en promenix till Notting Hill området och kameran är med! Ha det gött :*

28 september 2011

Mot City!

ALLMÄNT

Vi sitter på buss 16 som ska ta oss till London City! Wi-Fi på bussen jaoo <3

Flygresan gick jättebra men jag har redan slängt ur mig en blondie-kommentar.. Jag sitter och fryser (som alltid på flyg) när vi har hittat till platserna. De håller på att släppa på folk på flyget och mamma säger "men det är nog för att det blir korsdrag när dom har båda dörrarna öppna som det blir så kallt". Jag håller med. Sen säger hon "sen kanske det är någon som öppnat fönstret med" och jag svarar utan att tänka "går det!?" och kollar mig runt.. smart där! :(

Hörs sen!
Adiooos