Fredag, 31 Augusti

publicerat i allmänt;
Woho! Sista dagen på veckan och sista dagen innan ledighet. Idag sticker jag till Göteborg efter jobbet med en fet resväska ner till Kajsa. Sista minuten-resan skall bokas och destination unknown än sålänge. Ska bli himla roligt! :D Måste packa mig iväg nu och åka tidigare till jobbet så jag slipper slåss med alla affärsmän och kvinnor på tunnelbanan!
 
Vi hörs :D

Tisdag, 28 augusti

publicerat i allmänt;
En hel dag med högt tempo och mycket info.. Det var väldigt kul på Adobe-utbildningen, men väldigt mycket ny information att ta in. Gjorde en hel del certifikat och gick igenom licensieringen av deras produkter. Fokus var på Adobe Acrobat X, Creative Suite 6 och Adobe Volume Licensing. Tur att jag precis lärt mig Microsofts volymlicensiering, för det var en hel del likheter och begrepp att referera till. Nog med jobb-snack, dom bjöd på frulle, obegränsat med coffee (heaven), super-lunch och fika!
 
Efter utbildningen var jag helt körd i hjärnan, så blev en liten tupplur i soffan framför TVn innan André kom hem, då gick vi ut och sprang. Så himla skönt att vi kommit in i det och på kvällarna är vädret som bäst!
 
Nu ligger vi nyduschade i sängen och kollar på The Office. Damn vad jag älskar detta kvällsmys :D

Don't wake me up

publicerat i allmänt;
Bjuder på en av mina absoluta favoritlåtar denna morgon, självklart är det Chris Brown som sjunger ♥