31 augusti 2012

Fredag, 31 Augusti

ALLMÄNT

Woho! Sista dagen på veckan och sista dagen innan ledighet. Idag sticker jag till Göteborg efter jobbet med en fet resväska ner till Kajsa. Sista minuten-resan skall bokas och destination unknown än sålänge. Ska bli himla roligt! :D Måste packa mig iväg nu och åka tidigare till jobbet så jag slipper slåss med alla affärsmän och kvinnor på tunnelbanan!
 
Vi hörs :D

28 augusti 2012

Tisdag, 28 augusti

ALLMÄNT

En hel dag med högt tempo och mycket info.. Det var väldigt kul på Adobe-utbildningen, men väldigt mycket ny information att ta in. Gjorde en hel del certifikat och gick igenom licensieringen av deras produkter. Fokus var på Adobe Acrobat X, Creative Suite 6 och Adobe Volume Licensing. Tur att jag precis lärt mig Microsofts volymlicensiering, för det var en hel del likheter och begrepp att referera till. Nog med jobb-snack, dom bjöd på frulle, obegränsat med coffee (heaven), super-lunch och fika!
 
Efter utbildningen var jag helt körd i hjärnan, så blev en liten tupplur i soffan framför TVn innan André kom hem, då gick vi ut och sprang. Så himla skönt att vi kommit in i det och på kvällarna är vädret som bäst!
 
Nu ligger vi nyduschade i sängen och kollar på The Office. Damn vad jag älskar detta kvällsmys :D

28 augusti 2012

Don't wake me up

ALLMÄNT

Bjuder på en av mina absoluta favoritlåtar denna morgon, självklart är det Chris Brown som sjunger ♥