Ibland kommer allt bara över mig på en och samma gång. Jag har verkligen längtat hem de sista dagarna, hem till familjen och tryggheten. Mina fyra helt underbara guldsyskon Sara, Marcus, M och Nova ♥ Saknaden av att ha dem nära är så himla stor just nu att jag inte vet hur jag ska hantera den. Det finns ingenting som betyder mer för mig än min familj. För dem gör jag allt. Det är jättekul med ny stad och ny lägenhet, men samtidigt saknar man saker som innan varit så självklara, tex att äta middag med familjen, ta en fika med systrarna, ha någon att vända sig till när man behöver tips och råd, någon som kan stötta en genom svårare perioder i livet och så vidare. Självklart är det fortfarande så att de finns för mig och jag för dem, men jag saknar närheten till dem. Man tar det som en självklarhet när man bor hemma, att alltid ha de som älskar en allra mest runt om kring sig. Då inser man hur mycket ens familj påverkar en och stöttar en. Det blev ett väldigt känslosamt inlägg, men det behövs ibland det med. Hade två snyft-samtal med både mamma och pappa i helgen, jag är verkligen både mamme- och pappegris...♥ Jag saknar er så allihopa!!
30 januari 2012

Time for work

ALLMÄNT

Sitter på båten mot jobbet. Sjukt vacker morgon, men galet kallt! Fick bli både tjocka jackan och pälsmössan :) Denna veckan är det bara jag och Jossan på jobbet, grabsen drar till Thailand och latar sig!! ;) Nu får vi lägga i en ny växel.

29 januari 2012

Helgen som gått

WEEKEND

Tjosan allihop! Helgen som gått har varit bra och dålig. Fredagens AW spårade ur lite grann. Vi började kvällen med en middag och några glas på Friday's. Mätta och belåtna gick vi vidare mot Wokhouse där det blev ytterligare några glas. Tredje stoppet var Collage där jag och Josse stannade ett tag. Men efter en veckas jobb med tidiga morgonar och träning på kvällarna så orkade jag verkligen inte hålla mig vaken mer. Jag var helt slut i hela kroppen och huvudet så jag åkte hemmåt. Var dock så trött att jag somnade två gånger påvägen, haha. Fy alltså, inte okej alls. Men det var en riktigt rolig kväll :)

F R E D A GPå Friday's medans vi väntar på the food! Fick en ballong som föreställde en nummerlapp.. ;)

Josse och Sarah på Wokhouse!

Josse och jag :)

L Ö R D A G

I lördags gjorde jag inte alls mycket. Klockan elva gick jag och Sara på Zumba på gymmet och efter det satt vi och slappade i bastun och skämde bort oss själva. Resten av dagen gick ut på att slappa och äta gott.


S Ö N D A G

Idag har jag städat rummet, lagt in en tvätt, ätit mysig middag med André och nu sitter jag och dricker mitt favorit te och äter fruktsallad.