31 juli 2012

Box

ALLMÄNT

Hallo!
Haft en riktigt lugn dag på jobbet både igår och idag, helt tomt på kontoret. Hade jag tappat en nål i golvet hade dem på nedervåningen hört... Många har fortfarande semester, även kunderna. Skönt med en mjukstart ändå tycker jag innan man kastar sig in i ruset igen. Anyway! Jag tog tillfället i akt och körde ett lunch-pass på gymmet. Det blev Box i 55 minuter på SATS här i Nacka. Svettigt, men det behövdes. Har dock inte riktigt återhämtat mig, har fått några konstiga skakningar i händer och armar..Haha! Nästa gång får det bli lite mer energi innan passet! Jag körde med en man som inte alls tog hänsyn till att jag var minsta tjejen på passet... Men det är helt rätt! Inte ska man mesa bara för att jag är tjej ;) Imorgon blir det till att vila armarna. Det blir dubbelpass istället, spinning och core!

 
 
Idag var min sista dag på semestern. Känns fruktansvärt tungt att behöva gå upp strax efter 6 imorgon bitti efter att ha sovit ut till 11 flera dagar i streck. Idag har jag gjort så lite som möjligt. Rörde mig inte ur lägenheten på hela för- & eftermiddagen, men nu ikväll var jag ute på en härlig promenad och sen gick jag till affären en sväng. Städat i ordning lite hemma och fixat inför morgondagen. Nu blir det sängen!

Får bli en pussbild för att det är våran 3-årsdag! ♥
 

28 juli 2012

Instagram

ALLMÄNT

Ja hörrni. Man har ju blivit lite utav en Instagram-nörd det senaste, och eftersom att inte blogg.se-appen fungerar i mobilen så kan jag inte blogga när jag är ute på vift. Därför har det varit lite dåligt med uppdateringar här det sista. Så följ mig gärna på Instagram om ni vill, sohlina heter jag där! :)