26 mars 2012

Raring

Hur söt är inte denna då? Den satt och kollade in genom vår dörr idag när jag kom hem! Trodde först det var en sten, men sen såg jag att den andades och jag var bara tvungen att fota honom. Lilla pysen ♥

24 mars 2012

Irreplaceable

ALLMÄNT

Som Ranelid säger, kärleken är magisk!
Haha, nej men seriöst. Idag känner jag för att vara lite kärleksfull. Jag kommer så väl ihåg när jag träffade André första gången. Jag gillade honom utan att han visste det. Det jag inte visste var att han gillade mig också. Tänk att vi är här idag och har haft nästan 3 år tillsammans och gått igenom allt möjligt tillsammans. Det trodde jag aldrig när jag såg honom längst fram i klassrummet med sitt långa svarta hår och klarblå ögon. En riktig tjejmagnet.
Jag är så lycklig med dig älskling. Du läser mig bokstavligen helt utantill. Även fast jag inte säger något så vet du vad jag vill säga. Och även fast jag låtsas som att allt är lungt så vet du att det är något som är fel. Ibland känns det som att du känner mig mer än vad jag känner mig själv. Det bästa av allt är att du kan göra mig glad på mina allra sämsta dagar. Bara genom att le med hela ansiktet som bara du kan.
Utan dig är jag inte hel, och utan dig är jag inte mig.
Du är min bättre halva. Det finns ingen kille som jag hellre vill vara med ♥
Jag älskar dig av hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra.