30 maj 2012

Onsdag

Hej hopp!
Dagen i ära har jag spenderat på jobbet mellan 8-17 som vanligt. Efter jobbet åkte jag till gymmet och körde zumba tillsammans med Amanda. Det var lite trångt idag så det var lite svårt att ta ut rörelserna, men svettig lyckades jag bli ändå. Imorgon blir det SATS Energy på Stureplan med skönaste instruktören! Var där förra veckan också och kommer fortsätta med det så ofta jag kan. Riktigt bra pass som verkligen tränar hela kroppen. Efter gymmet handlade jag lite mat. Idag blev det första riktiga maträtten på väldigt länge, brukar annars skänga ihop någon sallad eller liknande med en köttbit, men idag blev det pasta och hela köret. Receptet tänkte jag dela med mig av, men håller på och slocknar så tar det imorgon om någon är sugen på att testa :)
Igår var det dags för Glory World Series på Annexet vid Globen där världens 16 bästa thaiboxare gjorde upp om vilka som blir THE FINAL 8! Helt galet vilken nervös dag. Ingen visste hur kvällen skulle sluta, vad som helst kunde hända. Sanny var en av de 16 tävlande, och JA han är helt galet duktig, men jag tror inte att han ens själv visste att han låg på den nivån. Han chockade hela publiken och vann överlägset med 3-0 över sin motståndare Warren Stevelmans som är en av hans egna idoler och det var en riktigt rolig match att kolla på. Han hade stöd ifrån hela Slagskeppet (där han tränar) som satt vid rindside och i den klacken satt jag, André och Molly och skrek för fulla halsar! Tappade rösten, haha. Vilken känsla, helt galet. Kvällen fortsatte och slutade på Vardagsrummet där vi gav allt på dansgolvet. DJ Sabri fucking killed it!
I fredags hade vi after work med jobbet. I veckan körde vi en tvådagars-tävling (ons-fre) på jobbet med hela licens-teamet. Det var olika mål med tävlingen, men första pris var en stoor guldpokal som gick till den som presterade absolut bäst. Jag var en av de fyra som blev nominerad till den stora pokalen, helt gaaaalet vilken ära. Jag var verkligen inte beredd på det, men det gjorde mig väldigt, väldigt glad! Jag vann inte första pris, men jag vann en upplevelse för två i Stockholm. Jag får se vad vi ska hitta på, men det lutar åt spa eller segway åkning! :D
.
Efter arbetsdagen blev det gemensam AW på vår fina balkong på jobbet med öl, vin och tilltugg. Vi satt och stekte i solen ett bra tag, sen tog vi båten till Djurgården. Vi skulle till Strandbryggan eller Josefinas, men det var så sjukt mycket folk, så vi hittade ett annat hak längs vattnet. Senare blev det Langolo, Pure, Fridays och F12. Sjukt härlig dag/kväll. Ville aldrig att den skulle ta slut.