29 april 2013

Berns Asiatiska

WEEKEND

Tjoho!
Igår hade jag som sagt en bättre start på dagen än i förrgår. Lyckades dock med en sak på jobbet som ingen annan gjort tidigare.. Jag tog emot ett externt samtal ifrån en supertrevlig kund som hade glömt något i butiken. Jag skulle då koppla henne vidare till personen som ansvar för kvarglömt, så jag bad henne dröja kvar. Stressad som jag var så knappade jag in ett nummer i bara farten...Givetvis fel nummer. Jag kopplade samtalet till högtalaren! Jag försökte få tag på kunden igen men det var upptaget. Efter ett tag hör jag kunden i högtalaren! Som tur vad så förstod kunden att något blivit knasigt och la på. Thank God! Alla fick sig ett gott skratt i alla fall ;)

När jag kom hem var jag så trött så jag deckare i sängen några timmar tills Andrè kom hem och väckte mig. Vi gick it och sprang en runda i Nackareservatet och hittade ett utomhusgym på vägen. Sen blev det middag på Berns Asiatiska med Sanny och Sabri. Så god mat!! Trött som fan var jag efter mina två tidiga morgonar med knappt någon sömn alls och stressiga dagar på jobbet, men mysigt var det :)

28 april 2013

Underbara bar

ALLMÄNT

Hej godingar!
Detta inlägget kom aldrig upp imorse, så här kommer det :)
Gårdagen agen ordnade upp sig till det bättre igår och när jag väl kom fram till jobbet flöt det på rätt bra. Var stressad och lite väck hela dagen, men det är ju som vanligt! :) Efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp Lisa för lite shopping på stan. Vi strosade runt i massor med butiker. Jag mättade faktiskt mitt shoppingsug i torsdags så jag kände mig rätt nöjd. Det blev bara lite strumpbyxor ;)  

Senare på kvällen gjorde jag mig i ordning och åkte hem till Johannes för förkrök. TV-spel, lekar, sköna människor och bra musik. Toppkväll! Senare mötte vi upp lite fler fulla själar på Underbara bar. Där fick det vara slutet för min del. Jag har ju bakpasset idag också så kände att jag behövde få några timmars sömn med tanke på hur min gårdag började.. ;) Tack alla för en rolig kväll! ♥

28 april 2013

28 april

WEEKEND

Denna morgon började betydligt bättre än gårdagen, tack och lov! Hann äta frukost, göra kaffe, fixa mig och allt det där. Trött som satan är jag däremot ;) Möts av solen i väntan på tunnelbanan, helt underbart! Nu är jag redo för jobb :)