27 augusti 2013

Freetime

ALLMÄNT

Hello!
Min lediga dag har spenderats inne i stan. Jag åkte in till 12 och käkade lite lunch på ett superställe på Nybrogatan. Jag kommer tyvärr inte ihåg vad det hette, men maten var grymt bra. Senare testade vi frozen yoghurt på Yoghs på Grev Turegatan. Den var tyvärr inte lika bra som Pinkberry i New York och det var inte värt 140 spänn för två glassar... Man ställde glassen på en våg och betalade per/hg. Men det var gott med något kallt i den sommarvärmen vi haft idag. Jag gjorde helt fel i att ta svarta jeans kan man säga ;) Galet varmt!  
 
God morgon!
Min morgon började med en stor skål yoghurt med Deli Crunch. Jag fick denna goding av pappa och Anna när dom var uppe i Stockholm. Den är så himla god ♥ Krispig och seg på samma gång!
 

27 augusti 2013

Sick of this

ALLMÄNT

Åh, jag är så trött på att vara sjuk. Jag är inte så sjuk att jag inte kan jobba (tack och lov) men jag kan inte träna och jag hatar det. Halsen kändes bättre imorse och har inte haft ont på hela dagen, men förkylningen och huvudvärken sitter kvar. Har en liten krya-på-mig-kväll ikväll också. Grape, ingefära-/citronte, poppisar och Vänner

Hoppas ni haft en bra start på veckan! :)