Hallo!

Gårdagen var väldigt lugn. Först jobb 6-13 sen passade jag på att köra ett pass på gymmet innan alla andra slutat jobba. Körde intervall på löpbandet med både löpning i lutning och PW i hög lutning. Schveetttigt. Sen blev det ben och armar.

Kvällen spenderades i soffan med hemmagjord chailatte, min favoritchoklad of all times och min fina Matilda på Skype. Vi var båda ensamma igårkväll så vi kollade på Idol tillsammans, mysigt och jävligt roilgt. Vi underhöll varandra rätt bra haha.
 
Hey!

Hoppas ni har en fin fredag raringar, trots blåsten. Enligt mamma så "flyger hennes hår av". Haha, skrattade ett bra tag åt hennes roliga kommentarer under vårat samtal. 

Jag klickade precis hem dessa godingar. Har haft mina andra Asics sen när jag dansade i Atletica och jag älskar dom verkligen. Men nu var det hål framme vid tårna på båda och hål på insidan skon vid hälarna. Det var helt enkelt dags att förnya sig. Det blir ett par i princip likadana fast lite annan färg. Hoppas dom är lika sköna! :) 

Ni hittar dom på Sportamore!
 

2 december 2013

Partyweekend

ALLMÄNT WEEKEND

I helgen hade jag Camilla och Alexander på besök. Vi började helgen med hårt festande hemma hos mig. Shottar, ölspel och massa snurr på stan. Vi var väl egentligen ingenstans, utan mest överallt. Roligt hade vi i alla fall och senare på kvällen blev det Alias och ännu mera dricka hemma hos mig. Mådde lagom bra på lördag morgon...!

Alexander var nog den som mådde sämst. Med feber och annat skit i kroppen blev han tvungen att stanna hemma från November Lights (som var den primära anledningen till att de kom upp). Så himla tråkigt :( Jag och Camilla var inte jättetaggade på att dra in, men kändes surt att inte utnyttja biljetterna, så vi åkte in och röjde bara vi två. Det var så länge sen vi träffades så vi såg det som ett bra tillfälle att spendera lite tid tillsammans ♥ Tack för denna helgen båda två! 
Igår bar det chillmode deluxe för min del. Så sleten!