28 februari 2013

Checkar ut

Hej på er!
Idag är jag så himla trött. Jobbet gick jättebra, men nu ikväll har jag bara känt mig totalt fel, tankemässigt och annat. Känner mig som en ballong, fick göront i magen efter middagen och värsta knipet som fortfarande håller i sig. Inte bra! Jag hoppas att jag kan sova bort smärtan och mina negativa tankar.. Väldigt god mat though, Chicken Tikki Masala som André fixade :)
 
Jag hoppas att ni skall hitta på något kul i helgen? Jag skall välkomna min fina Lisa till Stockholm, she´s moviiing! ♥ Det kommer bli så skönt att ha en vän nära som man känner sen innan. Mycket kaffeträffar :)
 
Nu checkar jag ut, somnar vilken sekund som helst! Puss på er ♥
 
 

28 februari 2013

Frulle

HÄLSA & TRÄNING RECEPT

God morgon!
Jag laddar upp inför jobb 11-18, skall strax åka iväg :) Till frulle blev det grekisk yoghurt, blåbär, hallon, kiwi, pumpakärnor, linfrön och hasselnötter. Mumsigt! :)
 

28 februari 2013

Grattis papputt ♥

Stort grattis till min underbara pappa som fyller år idag! Jag önskar verkligen att jag kunde vara hemma och fira och ge honom en ordentlig kram, men det går inte denna gången. Jag håller på och planerar in en Varbergsvisit inom en snar framtid så det blir till att krama om honom extra då :)
 
Pappa, jag hoppas att du får en underbar dag ♥
Du är en av de viktigaste personerna i mitt liv som verkligen inspirerar mig. Du lär mig så otroligt mycket och jag ser upp till dig och det du gör. Du säger alltid dom där sakerna som får mig att tänka till en extra gång och som lärt mig att man alltid ska se saker ifrån sitt eget och andras perspektiv i olika sammanhang. Att inte bara se och höra sin egen version av ett problem utan lyssna och försöka sätta sig in i andras. Du tar aldrig några beslut åt mig, men du säger rätt saker för att jag själv skall ta rätt beslut. Du lärde mig också skillnaden mellan "Doing the right things" och "Doing things right" som underlättade mitt jobb och tänkande under hela 2012. Bara genom ord! Förutom att du är otroligt driven och intelligent person och en förebild för mig, så är du också en fantastisk pappa. Det finns ingen som du, Jag Älskar Dig