30 juli 2013

Gröna Lund

Hej hopp!

Detta inlägget publicerades aldrig eftersom att blogg.se appen inte ville samarbeta med mig, så här kommer det i efterhand! :)

Denna fantastiska dag har spenderats på Gröna Lund. De första två timmarna var det supervärme, sen kom åska, blixt och regn. Sen kom solen tillbaka igen efter en dryg halvtimme ;) Vi åkte massor, bl.a den nya Eclipse som var hur go som helst. För er som inte vet så är det en slänggunga 95m upp i luften.. Magen vred sig lite på både mig och Marcus men efter 50 minuter kö så var det bara att köra!

En kille i personalen: "Är det första gången?"
Vi: "Ehm jaaa"
Killen: "Ja, då får vi väl hoppas att ni kommer ner då..;)"
Haha, tack för den!

Vi gick också i lustiga huset, åkte Insane, blev ovänner med två idioter i Kvasten, blev skrämda i spöktunneln och sköt lite med gevär.

Efter Grönan käkade vi middag på Primo Ciao Ciao med Malin som precis kommit hem ifrån Grekland. Grymt lyckad dag, nu är alla helt slut! :)

 
Vilken fantastisk dag det har varit i Stockholm idag! Helt underbart väder, varmt som tusan. Love it! Efter löpningen åkte jag in till Sankt Eriksplan och mötte upp familjen som tagit ett bord på Bagpiper's Inn. Grymt mysig pub med god mat och bara engelsktalande personal. För mig blev det en Chicken Club Sandwich. Mumma!