30 september 2013

Damn it

ALLMÄNT

Hej på er!

Jag är så jävla sur. Jag har gått och blivit sjuk. Kan det vara att det är stört kallt nu på dagar och kvällar och att jag gick med blött hår från gymmet häromdagen? Ingen aning, men det är så jäkla typiskt. Jag har inte tid att bli sjuk, jag jobbar varje dag fram till lördag. Jag har feber och fryser ena stunden och dör av värmeslag nästa sekund. Jag har sovit med ett par mjukisbyxor, tjocka mjukissockar, linne, långärmad tröja, den varmaste stickade tröjan jag har OCH täcke. Ändå frös jag. Så idag vid två ska jag åka in till vårdcentralen i Lidingö Centrum och förhoppningsvis få någon medicin så att jag blir frisk! 

Bajs på att vara sjuk!
 
Hellu!
Både igår och idag körde jag pass på gymmet efter jobbet. Igår blev det DanceStep med Sabina och idag körde jag Sats PowerStep. DanceStep var fantastiskt roligt, jag förstår varför det är Sab's favvopass! Nu kör vi varje torsdag framöver! 

PowerStep var också roligt, men på ett annat sätt. Där är det mycket benstyrka, men också kondis och armar. Med hjälp av en matta, stepbräda och skivstång med valfria vikter kör man ett hårt pass på 55 minuter. Det var inte sista gången jag körde det, har redan träningsverk :D 

Min Squatchallenge flyter också på, idag blir det 140 squats innan läggdags. Wohoo!! 
 
 
Idag är det inte heller en vanlig dag för det är Marcus födelsedag, hurra hurra hurra! ♥ Jag älskar dig lillebror och jag hoppas att du får en jättebra dag i skolan och att ni firar ordentligt ikväll. 
Bild ifrån Grekland, Kalamata, tidigare i år :)