Det blev en spontankväll på Lidingö ikväll. Hann träffa Sabina, Gustav, Amelie och Jocke under tiden och det var bra mycket mysigare än en filmkväll hemma i min ensamhet. Vinkade hejdå till Sabina som körde första flyttlasset ner till Skåne idag (hann tappa ut en burk med takfärg i hennes lägenhet först, mig i ett nötskal), gick en promenad med Gustav och sen kom Amelie och Jocke förbi också :) Så bra kväll! 

Håller på att ladda in alla bilder från semestern, men det är några stycken så uppdateringen dröjer lite till ;)
Utsikt från ön :)

28 juli 2014

Back on track

ALLMÄNT

Hallo igen!
Yes mina vänner, nu är jag tillbaka i Stockholm och verkligheten igen efter 3 härliga semesterveckor. Det har varit helt underbart att vara ledig och jag har hunnit med så fantastiskt mycket. Jag tänkte köra en liten sammanfattning när jag kommer hem ikväll, just nu sitter jag på jobbet och har en liten break. Men en snabb Instagram-recap kommer här!

Det känns både bra och konstigt att vara tillbaka. Det var inte en käft på kontoret klockan åtta imorse när jag rullade in och trodde ett tag att jag skulle vara helt själv hela dagen. Som tur var kom det lite kompisar framåt nio :) Känns kul att komma igång igen, sommaren är ju inte slut för det. Hela augusti och stor del av september brukar ju faktiskt leverera ganska bra väder också.

18 juli 2014

Hemma

ALLMÄNT RESOR WEEKEND

Då var vi äntligen hemma efter en lång resa! Kändes jättetråkigt att inte kunna stanna längre, men vi behövde hinna hem eftersom att Mikaela skall jobba på måndag igen. På hemvägen stannade vi på lunch hos Birgitta och Örjan. Oliver fick hälsa på hundarna och vi hann spela lite fotboll innan vi var tvungna att åka. Vi åkte förbi Jonathan och lämnade blommor och kärlek till honom <3 sen väntade 12h bilresa, första stopp var Stockholm. Där packade jag om min resväska (äntligen). Stoppet efter det var Göteborg där Camilla skulle av. Mikaela körde hela vägen, helt otroligt, och vi hann säga hej till favorit-Cecilia innan sista sträckan ner till Varberg. 06.00 var jag hemma och sov som en stock fram till nu. Tack för en grym och oförglömlig resa!
 
Det blev en löptur i Helgum igår innan vi åkte. Så vacker natur att springa till!