Hej!

Blir ett kort och sent inlägg idag. Sämst på att uppdatera, så mycket att göra nu inför resan och semestern. Vad ska jag packa liksom? Hur ska jag hinna med allt? Idag var det en sån dag där jag hade tänkt att jag skulle träna. Det sket sig. Jag gjorde massa annat istället, bl.a gick ut med soporna, hämtade beställning på posten, handlade mat, lagade mat, gick till solariet (I know.. skäms, men måste få lite grund inför resan), påbörjade ommålningen av lägenheten, packade håret med ricinolja och förberedde matlådor inför morgondagen. Kände mig ganska effektiv idag ;-) Och faktiskt ganska händig med tanke på att målningen gick förvånandsvärt bra. Hade såklart målarfärg under tassarna så fick gå på knä och torka golvet efteråt, men det är sånt man får räkna med Det är låångt kvar dock, måste måla omgång nr2 imorgon, men nu har jag i alla fall börjat och då måste jag ju fortsätta! Vet dock inte hur i hela världen jag tänkt lyckas med det innan Grekland.. We'll see.

Här är väggen före dagens målning.
Här är efter grundmålningen.
Gjorde paj med broccoli, korv, äggstanning (ägg+mjölk+salt+peppar), paprika och champinjoner. Pajdegen är gjord på grahamsmjöl, durumvetemjöl, kvarg, kokosolja, vatten och lite salt. Toppade med bladspenat, mozarella, tomat och gurka.
 

30 juni 2014

Ulriksdals slott

Jag hittade lite härliga bilder från i torsdags när vi var på Ulriksdals slott med McAfee/Intel Security på deras partnerevent som jag glömt att visa. Det var så fint! Först var det presentation av deras ihop slagning, nya produkter och lite allmän info. Sen var det tävling på G och det var typ tipspromenad fast lite mer teknisk ;-) Varje lag fick var sin iPad. På iPaden fanns en karta med massa geografiska prickar som man skulle gå till, när man var på rätt ställe så kände iPaden av det och då fick man upp en fråga/utmaning som man skulle göra. Under tiden kunde man se hur de andra lagen låg till, syka dom genom att skriva chattmeddelanden och se vart dom befann sig. Så himla roligt! En timma hade man på sig. Vi var först in och tog såklart hem vinsten också, bästa laget! Skumpa och medalj var priset och givetvis äran.
 
Yes! Då var det äntligen bestämt och bokat. På fredag drar jag och Kajsa till Grekland igen. Vi var där tillsammans 2012 och hade världens mysigaste (tantigaste) resa. Helt underbart! Idag bokade vi en sista minuten och vi åker iväg på fredag, känns helt overkligt just nu för jag har ingen som helst aning hur jag skall ta mig ner till Köpenhamn. Men det löser sig, vi har lite värre problem än det att lösa innan också ;-)

I vilket fall som helst - VI SKA TILL GREKLAND! ♥