Nu ska jag bege mig mot Furusund! Jag ska spendera en natt hos mamma och Per i hans stuga på Yxlan. Det ligger en bit utanför Stockholm så det blir en liten mini-resa! :) Jag kommer inte ta med mig datorn, men jag uppdaterar så snart jag kommit hem. Hoppas att ni får en underbar helg! 
En av mina "frisyrer" som funkar med håret.. ;)

31 maj 2014

BBQ

ALLMÄNT

Igår samlades världens bästa gäng i Larsberg för att grilla, spela kubb, röka vattenpipa och umgås. Alltså härligare gäng är sällsynt, är så himla glad att jag har träffat er allihop. Trots vädret blev vi upp mot 20 pers. Jag låter bilderna beskriva kvällen! Efter grillningen gick vi till Felicia och fortsatte festen och tinade upp fingrar och tår. Det blev limbo, slagsmål om playlisten och en väldans massa mer dricka. Så sjukt kul och jag fick dra fram mina skillz i limbo. Var alltid grym på det som ung och det sitter än! ;) 
 
Den 23 augusti springer jag och 3 kompisar The Color Run i Stockholm. Det är första gången det kommer till Sverige och det ska bli så jävla häftigt. Det är bara 5km men för varje kilometer så blir man helt sprängd med färg. En färg per kilometer om jag fattat hela konceptet rätt. Hur kul verkar inte det? 

Töntig som jag är så tänker jag mest på alla härliga bilder på oss hela färgglada under och efter rundan. Haha!

Vilka är med oss!? Perfekt att köra 5km om man inte springer så mycket annars!