15 april 2015

tips på bus

SKÖNHET

Jag har hittat en ny favorit när det kommer till brun utan sol. Åhléns egna BUS med avokadoolja är faktiskt den bästa jag har testat hittills. Innan körde jag en variant ifrån LÓreal som dels är dubbelt så dyr och det inte alls lika bra resultat. Tycker jag. Denna BUS ger resultat ganska omgående, luktar gott och är lätt att applicera.

Det absolut viktigaste för att få ett bra resultat är att du skrubbar huden innan du applicerar så att du tar bort döda hudceller och ojämnheter. Det är också viktigt att lägga på ett jämnt lager och vara noga med att du tar överallt och inte missar någon yta. Jag kör oftast bara överkroppen på hösten och vintern, men nu på sommaren blir det även benen. Efter du har smörjt in dig - se till att ge det lite tid att torka. Jag sätter på mig en tunn kimmono som jag har på mig ett tag tills det gått in i huden. Det svåraste att få till är händerna, så där är det bra att skölja av och tvätta händerna med tvål efter att du smörjt in kroppen och känner dig klar. Sen tar du bara BUS på ovansidan handen, så att du inte blir orange/gul på handflatan. Och var noga med alla små utrymmen på händerna, typ mellan fingrarna och på sidan av, så att det inte blir märkbara kanter. Det är en hel vetenskap det här, men till slut hittar man knepen som funkar ;)


 
 
 
 

14 april 2015

14 april

Började dagen med ett frukostseminarium på Sergel Hotel Plaza. Utbildning och en ganska övergripande genomgång av it-säkerhet på mjukvarunivå. Skall inte gå in mer på det, men jag lärde mig en del nytt, fick fräsha upp minnet lite och diskutera med andra partners och personer i branchen. Kul!

Efter det blev vi bjudna på god lunch och eftermiddagen avslutade jag på kontoret. När jag kom hem hade vi styrelsemöte i bostadsrättsföreningen.. Snacka om vuxenpoäng där alltså. Var där en timme, träffade grannarna, drack kaffe och pratade om städdagar på gården. Haha.. Nu ikväll har jag inte haft ork till någonting. Har kollat på Ack Värmland på TV4 Play, målat naglarna och ätit glass. 

Nu ska jag sova och ladda om för morgondagen ♥
 

11 april 2015

Effortless

ALLMÄNT

Sitter på tvärbanan påväg till dansträningen och lyssnar på min nya spellista. Hittat så många nya goa låtar nu alltså! Tips, Sabina Dbumba - Effortless. Galet bra låt, magisk röst!

Vädret idag är helt underbart. Folk går utan jacka, solbrillor och tunna skor. Love it! Aldrig åkt tvärbana till träningen innan men hittar massa nya områden som jag aldrig sett eller vetat vart dem låg innan. Man borde verkligen åka mer över marken här i Stockholm för att fatta hur allt hänger ihop!

Vilket sjukt tråkigt inlägg detta blev haha, men har lite långtråkigt. Dricker min (tyvärr sockerfria, tog fel) aloe vera dryck och längtar efter att få dansa lite. Anyway, ha en fin lördag ute i solen alla goingar!