28 februari 2015

Grattis Papi!

ALLMÄNT

Idag är det inte vilken dag som helst utan världens bästa pappas födelsedag! ♥ Stort grattis på födelsedagen papi. Jag älskar dig villkorslöst och är otroligt lyckligt lottad som har en pappa som du. Du betyder världen för mig och jag uppskattar allt du gör för oss. Önskar att jag var hemma idag och kunde fira dig med er! 
 

25 februari 2015

Cocopanda

SKÖNHET

En succésida i både Norge och Danmark har nu kommit till Sverige, så jag bestämde mig för att testa att beställa lite saker ifrån Cocopanda.se. Var man med och tävlade om en plattång ifrån GHD (som för övrigt är Guds gåva till håret) så får man ett presentkort på 100kr skickat till mailen direkt. Det tyckte jag var hur grymt som helst så klickade hem lite nya hårprodukter. Hoppas att jag hinner få dem imorgon, då ska jag visa vad jag beställt. Jag är helt lyrisk och kan knappt bärga mig innan jag får använda dem. 

In och tävla mer er och få 100kr att handla för. Fri frakt är det dessutom, dubbelt så bra + löning idag!
 

25 februari 2015

Sälen 2015

RESOR

Uppdateringen i Sälen har inte varit speciellt bra och det berodde dels på att vi åkte skidor hela dagarna och på kvällarna myste vi och jäste i soffan. Jag råkade även surfa slut på mitt surf som ingår i mitt abonnemang så det var några minuter jag stod utan innan jag var tvungen att köpa till. Haha. Det är ett sjukt beroende egentligen.. 

Vi har i vilket fall som helst haft en helt fantastisk vecka och vi fick två riktigt fina dagar i slutet av veckan. De första dagarna åkte vi inte ens upp till toppen med tanke på att det blåste så fruktansvärt mycket så det gjorde typ ont i ansiktet av snön. Vi nöjde oss med näst högst upp och det gick bra det med. Jag och Marcus åkte mest i skogen i off pisten och bland alla gupp. Barnsligt roligt. En dag regnade det och då var det inte så kul att åka. Snön blev jättetjock och tung så man fastnade överallt. 

Utöver skidåkning har vi haft det mysigt i stugan med brasa, bastu, Melodifestivalen, spelkvällar och syskonbråk. Älskar det ♥