31 januari 2015

Lyckliga gatan

Sitter i soffan med en väldigt sen frukost och kollar på senaste avsnittet av Lyckliga Gatan. Jag är så kär i det programmet, det är så mysigt att kolla på. Detta avsnittet handlade om Linda Pira och Mats Paulsson. Programledare är världens bästa, Näääk. Kollade på det påväg tll jobbet häromdagen och gick runt och skrattade för mig själv och log genom hela programmet. Måste sett fantastiskt vrickat ut. Det går ut på att de skall tolka varandras låtar, de låtarna som de blivit mest kända för. Linda fick tolka Visa vid vindens ängar och Mats fick tolka Knäpper mina fingrar. Det är sjukt häftigt att se hur resultaten blir faktiskt och jag bara älskar programmet, 10/10 ♥ Ni som inte sett det måste se! 
29 januari 2015

Gute Grill

Igår var vi ute med jobbet och käkade middag med hela licens- och SAM teamet. Vi har 5 nya kollegor på väg in så fick träffa tre av dem igår. Gute Grill är verkligen att rekommendera, det ligger på en gata in från Strueplan. Maten var helt fantastisk, går inte att sätta ord på hur gott det är med en stor köttbit med pommes och bearnaise.... Heaven! Till efterrätt tog jag lingonsorbet, eller tre tomater som Frida trodde ;-)

Vi var några tappra själar som satt kvar ett tag och snackade allt annat än jobb. Tack för en kul kväll peeps!Sent inlägg och en väldigt trött tjej som knappar på tangenterna. Jobbade över 2 och en halv timme idag för att komma ikapp med lite saker. Jag skulle ändå träna 20.30 så tänkte att jag kunde åka direkt till träningen efter jobbet, så jag gjorde det. Fick jättemycket gjort. Var lite tidig så jag och Amanda satt och kollade på avancerade gruppen innan vårat pass drog igång och hann ladda upp med en Celsius. Det var ett jättebra pass hållt av Patricia, Johanna och Andrea med många olika kombinationer och tekniktips. Det kändes faktiskt ganska bra idag, jag var så sjukt taggad efter att ha kollat på SM hela helgen så hade verkligen sett fram emot och längtat efter detta passet. Jag är helt såld i denna sporten, förstår inte varför jag inte började tidigare!! 

Nu skall jag sova. Unnar mig själv en liten sovmorgon imorgon och flexar en timme. Det tycker jag att jag förtjänar :)