Jag försöker verkligen och vill verkligen gilla dessa rackare, men jag tycker att det smakar...unket. Oavsett hur kall den är eller vilken smaksättning det är så är det liksom en konstig smak.
Hej mina vänner! ♥

Hoppas att ni har haft en magisk helg. Vi som befinner oss i Stockholm blev ju bortskämda med fantastiskt väder. Äntligen! I fredags efter jobbet mötte jag upp Lisa och drog till Bromma Blocks och handlade allting till dagsfesten vi skulle ha på lördag. Sent på fredag kväll fick jag besök av M&A och hundarna, mys. Hundarna sov hos mig och jag fick knappt plats i min 120 säng. Dom går ju inte att rubba en centimeter när de väl har lagt sig. Haha. Och väckte mig gjorde dem klockan 7. Tack för den! Knappt 5 timmars sömn. Jag gick upp någon timma efter det och började förbereda dagen.

Vid 12 drog vi iväg på thaiboxning i Haninge. Johanna, Javier och Hans gick match och vi fick hem 2 av 3 vinster. En match var inställt också till vår besvikelse. Även fast jag själv inte tränar där längre så tycker jag att det är jättekul att finnas där som stöd och heja dem till seger. Efteråt var det full gas hem för att möta upp allihop. Vi startade grillen, Lisa gjorde 4 liter sangria och efter det var vi igång. Sangria, grillning, drinkar, lekar, vänner, rosé, sol och musik - blir det härligare än så? :)

Vi festade från fyra på dagen och jag var hemma fyra på morgonen. Kaostrött! Hela söndagen var jag ganska seg, men lyckades ta mig ut i solen på dagen ändå, låg och solade med Amanda och Patric. På kvällen blev det en lång och härlig prommis.
 
 
God morgon!

Igår efter jobbet mötte jag upp pappa och Anna i Fridhemsplan. Vi åkte först hem till lägenheten för Anna har aldrig sett den, efter det åkte vi till Birkastan och drack lite rosé innan middagen. Vi käkade på Teheran grill och jag är så glad över att vi gjorde det. Vi var nära på att gå därifrån för det fanns bara lamm på menyn i princip och varken jag eller Anna är så förtjusta i lamm. Men vi stannade ändå eftersom vi hade bokat upp bordet. Vi beställde in 5 små förrätter och var sitt glas cava och allt var hur gott som helst. Smakexplosion utan dess like! Det är så mycket nya smaker, örter och kombinationer så vi blev frälsta direkt. Sen kom huvudrätten in och jösses så mycket mat! Jag tyckte det var så jobbigt att jag inte orkade äta upp, men det gick verkligen inte.

Från och med nu är persisk mat favvo :) Utöver maten så var personalen helt fantastisk. Det blev han som serverade oss som valde vad vi skulle äta till slut för att få bästa smakupplevelsen. Till efterrätt drack jag en av de godaste cappucinosarna jag har druckit. Vet inte om det var att kaffen var så märkvärdig egentligen eller om det var för att jag var så kär i allt där och då. Det gör ju så himla mycket. Det första jag gjorde imorse var att dela med mig till mina kollegor och tipsa dem om detta stället. Det ligger tydligen på två ställen i stan, men vi var på Rörstrandsgatan (Birkastan).