Efter jobbet åkte jag direkt till gymmet och körde thai med Lisa. Mycket bra pass hållt av Pierre och Karim. Jag som kom sent pga jobbet råkade straffa alla andra med 75 situps, 75 knän, 75 sekunder sparkar, 75 sekunder burpees och 75 sekunder plankan... Sorry guys! 

När jag kom hem lagade jag skitgod mat. Chicken Paneng med zuccini, paprika, broccoli, tomat och bulgur. Perfekt matlådemat till jobbet ;) Efter det har jag inte riktigt kunnat pallra mig in i duschen. Har ju gett dansbrudarna i uppdrag att komma på en eller två 8or var till nästa gång och jag själv skall ju givetvis också komma på något. Jag tror att jag efter många, många försök lyckats sätta två 8or som går ihop med musiken. Det är så jävla kul det här! Låten jag har valt är Pon De Replay med Rihanna. Sjukt go låt! 
 

30 mars 2015

Hemmakär

Jag är så nöjd med lägenheten nu. Det är ju fortfarande saker som måste fixas, men just nu är jag ganska så jättekär och trivs som fan. Här är lite mer bilder på lägenheten, kom på att jag inte visat hur jag bor ännu :) På första bilden ser ni min inflyttningspresent som jag inte hade med på bild igår. Så cool! 
 
Tänk vad fort tiden går när man har roligt! Redan måndag imorgon och helgen sprang iväg som vanligt. Denna helgen var inte som alla andra för jag fick besök från västkusten av min fina vän Matilda. Det blev en lugn fredag med hemlagad mat, massa snack och mys. I lördags hade vi ett fullspäckat schema. Vi började med en ordentlig frukost för att orka gå runt på stan. In och ut ur butiker (råkade shoppa en jävla massa) sen pit stop på Sushi Yama innan vi drog till Fryshuset och dansade. Det var första träningstillfället med dansbrudarna och jag tycker att det gick väldigt bra. Känns så himla roligt att vara igång igen, kan inte säga det tillräckligt många gånger :) 

Efter dansen var det full fart tillbaka till Solna för att göra oss i ordning i raketfart inför inflyttningsfesten. Vi stannade och handlade snacks på vägen, sen var det bara att speeda up. Den ena duschade medans den andra fixade lägenheten och förberedde allt. När den ena var klar i duschen byttes vi av och sen var det smink och hårfix. Helt otroligt att vi lyckades bli klara innan gästerna kom. Bästa Lisa kom förbi lite tidigare och styrde den godaste sangrian jag druckit och hjäplte till att förbereda. 

När alla goa och fina gäster kom så blev det charader och musikquiz. Börjar bli standard på mina förfester ;) Jag fick massor med fina inflyttningspresenter också, så himla glad och tacksam! ♥ Av Lisa fick jag en grymt fin marmorskiva som jag kan ha mina olivoljor och liknande på (velat ha det jättelänge). Av Matilda fick jag ett påskägg fyllt med kärlek. Allt jag gillar var i - te, godis, ansiktsmasker, ansiktsskrubb, nagelfil, nagellack och nutella ♥ Av Amanda och Patrik fick jag en jättefin inredningspryl till tändsticksasken, har inte den på bild än så får återkomma med det men det var hur fin som helst. Sen fick jag en väldans massa flaskor så jag antar att jag styr nästa fest också! Haha. Sen kom Niklas och Jesper med en jävligt go paketkombo också. TACK ALLA ♥

Efterfesten var nog mest random. Dumleklubba, vitt vin, skräckfilm och limbo.. Japp! Idag har vi legat ganska utslagna hela dagen. Vi gjorde brakfrulle med smoothie, mackor med alla pålägg som finns, kaffe, juice, chips godis you name it. Sen kollade vi Solsidan innan vi var tvugna att röra oss in till stan för att hinna med tåget.

Tack för en sjukt bra helg. You all make me the happiest :)