29 april 2016

@Uppsala

Sitter och laddar upp för en dag i Uppsala. Ha en underbar fredag raringar!


Efter jobbet idag var jag verkligen sugen på att stanna hemma och städa och typ kolla på TV. Det har varit en stressig vecka och denna dagen var stressig den med. Men jag gillar det, jag gillar att hålla mig sysselsatt och speciellt på jobbet. Allting blir mycket roligare då. Jag åkte hem till hundarna efter jobbet så jag missade fysen. Jag hann precis in till thaiboxningen så det blev en timme mittsträning. Lyckades stuka en till tå (är någon förvånad?) så den är helt stor och blå nu.. Lyckades samla på mig lite fler blåmärken också. Inga konstigheter.

Nu ikväll har jag jobbat lite och imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Uppsala på jobb. Ska bli jättekul! Imorgon kväll är det "thaiboxningsgala" ute på South Side Muay Thai i Haninge. Vi har två fighters som skall gå match så vi är ett gäng som ska åka och hejja. Det blir direkt efter jobbet så kommer nog bli ett sent inlägg imorgon också om jag inte hinner uppdatera er i mellan.

God natt på er!
 

27 april 2016

Vapiano

HÄLSA & TRÄNING

Hello! 

Jag tog mig upp imorse! Helt otroligt, det trodde jag faktiskt inte. Jag var grymt nära på att stanna kvar hemma i sängen. Jag snoozade sådär farligt länge innan jag ens öppnade ögonen. Det är en riktigt dålig vana jag har. Men sen la jag mig under täcket och försökte övertala mig själv att gå upp. "Ska jag, ska jag inte, ska jag, ska jag inte?" låg jag i en stund och sen var klockan 06.20 och då var det verkligen dags att fatta ett beslut. Jag pallrade mig upp, slog på kaffebryggaren som jag redan förberett, tog på mig träningskläderna som låg framme, slängde upp håret i en toffs och skakade ihop en proteinshake innan jag kastade mig ut i bilen med kaffe och allting. Det gick på kanske 5-10 minuter och sen var jag i bilen och helt plötsligt klarvaken. Så stolt efteråt! 45 minuter svettig fys senare så riktigt brann det i benen. Om jag inte hade träningsvärk innan (vilket jag hade, kunde knappt gå i trappor efter i måndags) så kommer jag garanterat att ha det efter idag.

Efter jobbet mötte jag upp Emma på Vapiano inne i stan. Vi kom på att vi inte har träffats sen typ - november. Det är verkligen inte okej, har saknat henne jättemycket. Jag tog en god pasta med grädde, champinjoner, vitt vin och persilja sen valde jag till oxfilé också. Emma tog en god sallad. Nu är jag mer än redo för att sova, imorgon är det redan torsdag och då står det fys+thai på schemat efter jobbet. Det ska bli kul! Har dessutom beställt lite nya träningskläder som kommer imorgon, jag längtar efter dem helt löjligt mycket. Det blir två par nya tights, ett par vardagsskor/promenadskor och en träningstopp. Iiiiih! 

Nu ska jag sova. Ta hand om er ♥