31 december 2016

Happy New 2017!

WEEKEND

Hur klyschigt nyår än kan vara så känns det alltid bra med en nystart. Just nu har jag nära vänner här på middag så inlägget kommer att bli kort, just saying. 

2017 kommer att bli annorlunda på många sätt. Jag har inga direkta löften, utan ser det mer som mål. Jag kom ihåg att jag satt för ett år sen och lovade att jag skulle uppdatera min blogg varje dag och jag var övertygad om att det skulle gå. Mina nära vänner tyckte inte att det var en lika bra idé eftersom att det lätt skapar ångestkänslor om man inte uppnår löftet. Det har varit flera nätter då jag uppdaterat sent på natten "bara för att". Jag har ju ett löfte att hålla. Men så kommer det inte att vara i år. Min blogg kommer aldrig att vara en modeblogg eller inredningsblogg som uppdateras flera gånger om dagen med perfekta bilder. Min blogg kommer alltid att handla om mig och min vardag, mina intressen, mitt hem, mina resor osv men det finns inga ramar jag håller mig inom. Jag kommer att försöka hålla min blogg uppdaterad när jag känner att jag har någonting som jag kan dela med mig av. Kanske lite mer personliga inlägg som ni kan relatera till, istället för att läsa om vilken lunch jag åt på jobbet. 

Jag har två mål uppsatta för 2017. Första är att växla upp i thaiboxningen och innan året är slut skall jag ha gått i alla fall en match. Det är redan i rullning. Mitt andra mål är att bli bättre på att säga nej och prioritera min tid. 

Nu är det efterrätt och jag hinner inte skriva mer, vi hörs nästa år. Ha en underbar kväll alla ni som läser, tack för att ni läser och är de ni är. Ta hand om er! ♥
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress