29 februari 2016

The finer things in life

Som jag njöt i solen igår. Jag släpade med mig Sara och Jonathan ut på en promenad i solen igår. Jag saknar verkligen strandpromenaden och försöker alltid hinna med en promenad när jag är nere. Igår var det så magiskt väder också så vi köpte en kaffe och promenerade bort till ett ställe där vi kunde sitta och njuta av solen en stund innan vi skulle åka hemåt. Hur underbart och härligt som helst!

Idag är det fantastiskt väder i Stockholm också så jag ska försöka hinna med en promenad efter jobbet idag. Ha det bra så länge :)

28 februari 2016

Papi <3

WEEKEND

Hipp hipp hurra, hurra, hurra idag för den bästa pappan på planeten!

Idag är din dag, och inte vilken dag som helst utan din 50-årsdag. Det är en speciell dag. Jag sitter med tårar i ögonen nu, och det kommer säkert du också göra för jag känner dig, men du förtjänar all uppvaktning och uppskattning du kan få, speciellt idag. Här kommer några meningar från mig.

Jag älskar dig till månen och tillbaka. Du är en fantastisk pappa på många sätt men också min inspiration och förebild. Jag är så stolt över att vara din dotter. På 50 år har du hunnit med fantastiskt mycket, jag har varit med i 24 av dem. Du har en familj som älskar dig gränslöst och det är för att vår familj har en stark sammanhållning och stor respekt för varandra. Det är inte en självklarhet, alla familjer har inte det, för det krävs underhåll och ansträngning, något som du bidrar med. Du ger mig alltid kloka råd när jag nått botten eller kört fast. Du får mig alltid att se saker från en ny och i många fall klokare synvinkel. Du lär mig saker som jag ännu inte lärt mig. Du är den som får mig att vara stark när jag känner mig som absolut svagast. Du inspirerar mig på otroligt många sätt som du förmodligen inte vet om. Vilken pappa ställer upp i en thaiboxningsmatch när han är 49 år? Du är nog ganska så ensam där och jag beundrar dig för det. Det krävs mod och sjukt mycket disciplin för att genomföra det. Att utmana sig själv och våga gå utanför sin comfort zone för att utvecklas. Du pratar alltid om "walk the talk", att man kan snacka om att göra massa saker men det blir aldrig på riktigt om man inte genomför det, det blir inte trovärdigt. Actions speak louder than words. Men oavsett om du hade gått matchen eller inte så har jag alltid sett upp till dig och velat göra dig stolt. Det vet jag att jag gör, det vet jag att vi alla gör. 

Jag är så otroligt tacksam för att du finns där för oss och för allt du gjort för mig hittills. Tack för en mysig middag igår, en fantastisk brunch idag och för att jag fått den bästa pappan man kan ha. Den bästa familjen. Nu längtar vi till oktober och Karibien så att vi kan få fira dig ändå lite till <3

Jag älskar dig pappa, min inspiration och förebild! 

28 februari 2016

Hus 13

ALLMÄNT

Hej fina!

Lite sent inlägg, I know. Idag har vi firat pappa med trerätters på Hus 13 uppe på fästningen. Han fyller ju imorgon egentligen men vi har smygstartat firandet lite. Maten var helt magisk och vi hade det hur mysigt och härligt som helst! Imorgon blir det ännu mer firande <3

Natti!