Rubriken är ett citat ifrån en av mina absoluta favoritlåtar just nu. Sabina visade den för mig för några veckor sen och efter det har jag spelat den om och om igen, varje dag. Fight Song med Rachel Platten. Jag verkligen älskar den låten och det den säger. 

Den har egentligen ingenting med idag att göra mer än att jag varit nere på klubben nu några timmar och slått av mig lite. Lisa var gullig och höll mitts åt mig och C mördade våra magar med 4 jobbiga övningar, 4 reps. Som belöning bastade vi i nästan en timme och tog det hur lugnt som helst. Bästa avslutet efter träning tycker jag. Nu sitter jag hemma och har precis käkat lite mackor och har en antiktsmask som luktar godis på mig. Den innehöll både socker och honung, bra peeling och honung är ju antibakteriellt och har en lugnande effekt på huden, precis vad jag behöver.

Nu ska jag lägga mig och sova och lyssna på en podcast. Sov gott underbara ni!

30 januari 2016

Weekend

ALLMÄNT WEEKEND

Hej på er! 

Igår efter jobbet var jag förbi klubben och fixade lite och sen körde vi tacomiddag och vin hemma. Har besök från Varberg denna helgen så det kanske blev tre shots och en ordentlig fylla också haha. Resultatet blev en mindre produktiv lördag ;) Ikväll blir det bio förhoppningsvis och sen lugnt tror jag. Puss på er!

29 januari 2016

Make up happy

SHOPPING SKÖNHET

I förrgår hämtade jag ut ett paket med lite nytt smink från Mary Kay. Beställde mina fyra must-haves i sminkväskan - Lash Love Mascara, highligting penna, ögonbrynspenna (brunette) och mineralfoundation. Beställde dessutom en bricka där jag kan ha alla olika ögonskuggor och rouger. Extas!! Min absoluta favoritrouge just nu är den aprikosfärgade, längst ner till vänster. Den är somrig men sjukt fin på!