När jag såg denna modellen på skor första gången kommer jag ihåg att jag tyckte att dem var  jävla fula! Men sen har jag sett dem på folk och provat dem i lite butiker och insett att jag kanske dömde dem alldeles för fort. Jag tror att jag har provat 10 olika modeller i butik nu och klickat runt på hur många sidor som helst på nätet men eftersom att det finns en miljard färger och lika många olika utföranden så har jag liksom inte kunnat bestämma mig. Jag tänkt att det kanske är bäst att safea och köra på svarta.. Det passar ju till allt. Eller kanske vita, det är ju också ett säkert kort. Men idag när jag svängde in på Foot Locker på Mall of Scandinavia så såg jag dessa. Jag blev helt kär! Hur tuffa? 

1 249kr på Foot Locker, se till att köpa ett bra skydd till dem också så att dem håller länge! 

OBS! Jag fick köpa storlek 40,5 på dessa, helt sjukt. Jag har vanligtvis 38 eller max 39 på vissa skor, men dessa är otroligt små i storlekarna så om ni beställer på nätet så bör ni ha det i åtanke!
Alltså denna måltiden, så grymt god. Jag hittade receptet HÄR så tar ingen credd alls, men jag är så glad att jag hittade det. Massor med gott som jag älskar - lax, ost, nötter, sallad m.m. Laxen måste vara färsk för att ni skall få samma smakupplevelse, unna er fina filéer från fiskdisken på er lokala butik så kommer ni att få en riktigt god middag som inte kräver speciellt mycket tillagning. Perfekt för mig. 

Receptet (4 pers)
♥ 600g laxfilé
♥ Salt & peppar
♥ 150g getost
Honung
♥ 50g valfri salladsmix
♥ 50g valnötter/pecannötter
♥ 1/2 kruka basilika
♥ Olivolja
♥ Rödvinsvinäger
♥ Torkade tranbär/russin

How to
Sätt ugnen på 200 grader
Dela laxen i fyra bitar.
Gör ett snitt i mitten på varje bit.
Salta och peppra.
Lägg i en ostklick i varje filé.
Ringla eventuellt lite honung över.
Sätt in i ugnen ca 10 minuter eller tills laxen är färdig och osten har fått en gyllenbrun färg.

Sallad
Skölj salladen och blanda i en skål.
Hacka nötterna och rosta i en torr het panna några minuter.
Hacka basilikan och blanda med salladen.
Häll på rikligt med olivolja och lite vinäger.
Smaka av med salt och svartpeppar.

Vid servering
Servera laxfilén på en salladsbädd.
Garnera med torkade tranbär eller russin.
Började dagen med en runda i spåret. Lunkade på till ytterligare ett avsnitt av Fredagspodden och tog det ganska lugnt. Fick stanna och gå lite också för mina ögon började typ gå i kors. Åt ingen bra middag igår så jag tror att det hade med det att göra, hade ingen riktig energi i kroppen. Tog mig runt sjöarna i alla fall och avslutade med lite utfallssteg och stretch. Så skönt att komma hem vid 7 och ha tränat redan, ställa sig i en kall dusch och sen åka till jobbet. Älskar känslan!

Nu sitter jag och har ringdag på jobbet så kan inte skriva längre och har ingen rolig bild att bjuda på. Ha en underbar dag :)