30 mars 2016

Bestie catch-up

Sent inlägg idag, sorry! Idag efter jobbet  mötte jag upp Lisa. Sooooom jag saknat henne efter en hel månad ifrån varandra. Det var längesen det hände, abstinens! Vi åkte och handlade och sen tog vi en lång promenad runt sjöarna med vovvarna. Magisk kväll ikväll, våren är nära nu! Kvällarna är ljusa och dagarna känns mycket längre, Love it. Efter det käkade vi en god middag och nu har vi suttit och snackat ikapp en hel månad över en kopp te i min säng, så underbart. Nu blir det sleepover också, like old times :) 

Ta hand om er, vi hörs imorgon!


Helt oredigerade bilder. Kameran i iPhone 6s Plus går inte att klaga på :)
Hej raringar!

I morse fick jag äntligen tummen ur och tog en morgonpromenad med hundarna runt sjön. Säger att jag ska göra det typ varje kväll när jag går och lägger mig men blir att jag är lat och sover vidare istället. Men inte idag, trots att jag sovit typ 5 timmar i natt. Kokade upp lite citronvatten som jag hade på vägen också. Bra start, trodde jag!

Sen skulle jag köra Mikaela till jobbet så att hon kom i tid. Det slutade med att jag blev sen istället för jag körde vilse. Haha typiskt mig. Det var däremot inte mitt fel, det var min GPS som lurade in mig till stan istället så jag fastnade i köerna... Var ju lagom nöjd då. Har ju inte riktigt lärt mig bilvägarna ännu och nu var det ju inte den jag kör varje morgon så jag blev lite förvirrad, haha.

Men jag kom fram till slut och nu skall jag snart möte upp Niklas på lunch. Så sjukt längesen vi sågs så det ska bli kul. Ha en bra dag hjärtan :)

28 mars 2016

We're back!

WEEKEND

Hej på er!

Nu är vi hemma igen efter en härlig och relativt bloggfri helg i Varberg, sorry about that.. Ligger i sängen med två stora härliga täcken ett överkast, min favoritpläd och fyra stora kuddar.. Det är rätt skönt att komma hem ändå! Jag har ingen rolig bild och jag är jättetrött så jag får skriva ett roligare inlägg imorgon. Jag hoppas att ni har haft en magisk påsk och ätit massa god mat och överdrivna mängder godis. Det har jag gjort! Puss och godnatt :)