Det är något speciellt med det här gymmet, det är bara så. Det är så mycket kärlek. Eftersom att jag slarvat med uppdateringarna de senaste dagarna så får jag ta igen det nu. Odenplan Fightgym startades för drygt 2 år sen nu och vet ni vart vi är idag? Vi hade 5 fighters klara för VM förra helgen, en föll bort på grund av sjukdom men resten krigade igenom sina matcher i Jönköping där VM arrangerades i år. Totalt tog de hem två guld till klubben och ett brons. Fattar ni? TRE VM-MEDALJÖRER i thaiboxning tränar på samma gym som jag och håller i både nybörjarpassen och de lite mer avancerade passen. Det gör oss till Sverige's bästa thaiboxningsgym (även om jag gärna vill säga världens..) Jag tycker att det är så jävla stort när man tänker på det.

Det som skall nämnas också är att de inte gick en match i VM utan turneringen höll på i 10 dagar och både Sofia och Patricia som kammade hem var sitt guld gick (om jag inte kommer ihåg fel) tre matcher var innan de kunde kalla sig för världsmästare i sina respektive viktklasser. Alltså jag stog inte upp efter fyspasset på 45 minuter idag... De stod upp och gav 200% i totalt 9 ronder. Och vet ni vad det sjukaste av allt är? När jag kommer ner på klubben dagen efter så är dem där och tränar? STOR eloge till våra fantastiska fighters i tävlingsgruppen och kärlek till alla andra medlemmar som gör klubben till vad den är idag. Det är helt fantastiskt och jag är glad över att vara en del av det.

Idag bjöds det på ett riktigt svettpass och jävlar vad kroppen skrek. Haha. Det är inte en rekommendation att vara borta så länge som jag har varit nu men jag tycker ändå att jag krigade på bra. Denna härliga grupp människor var med och svettades på passet idag. Nu ikväll har jag käkat god mat, duschat läääänge och kollat på senaste avsnittet av Lyckliga Gatan. Nu ska jag sova och ladda inför lillördag. Kärlek till er ♥
 
"Det är ett sundhetstecken ändå att det blir tyst ibland – även om det är vansinnigt frustrerande att sitta och klicka på ”reload” tills man får kramp i klickfingret. Men det är ju lite det jag trodde – att du körde på för hårt, topp-prestera på jobbet, träna järnet i veckorna, och festa tokmycket på helgerna. Ett blogginlägg 23:50 och en powerwalk 05:30! Skönt att du visar att du är mänsklig. Skönt att du själv känner att det är dags att varva ner! Det är ju inte latmaskar som går in i väggen, utan det är sådana som du – duktiga och ambitiösa. Svårast är ju att hitta en bra balans (Eller avgöra vad som är viktigt och vad som är oviktigt, jag tycker prioriteringen kan vara svår och lägger lika mycket energi på allting – det är dumt, energin är begränsad)." -J

Även om du inte tror det så boostar du mig med otroligt mycket kloka ord och delar med dig av egna erfarenheter och andra synvinklar på saker och ting som inspirerar mig.

Min vecka har precis som alla andra varit fullspäckad med saker som gått ut över bloggen. Igen. Två tidiga morgnar med en löptur innan jobb, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde efter jobbet i måndags...., möten i stan i tisdags och sen direkt till klubben så jag var hemma 22 och hade inte käkat middag, igår åkte jag och handlade efter jobbet och sen bakade jag tills jag skulle sova. Det gick åt helvete med första kakan så den fick jag slänga. Alltså det är ju bara typiskt mig, jag är inte ens förvånad. Kakan skulle gräddas på en "långpanna" i ugnen i typ en kvart, men jag hade ingen sån så jag tog en rund form med löstagbara kanter. Gör inte det. Den blev inte ens gräddad typ, det rann ifrån den även om den var inne 5x tiden.. Plus att den blev svart på toppen.. Inte ens smaken var god. Men jag har lärt mig en sak - man KAN misslyckas med kärleksmums.. Så jag fick kasta allting och diska i ordning för att sen köra på den andra kakan istället - morotskaka. Två stycken skulle jag göra då eftersom att vi har månadsmöte och alla våra konsulter kommer (dom älskar fika) så det får ju inte ta slut! Det jag inte visste var att dem skulle vara inne 55 minuter VAR i ugnen... Där gick den kvällen. Jag unnade mig lite rödvin under tiden och jobbade lite samtidigt på sidan av. Jag tror faktiskt att kakorna blev goda till slut, det är fortfarande en liten stund kvar till fikapaus så vi får se vad domen blir. Men jag kom i säng strax innan tolv igår och då fanns det inte en tanke på att orka blogga. Och nu är det snart fredag igen vilket är underbart!

Bilden är från en av mina promenader runt sjöarna, jag älskar färgerna!
 
Igårkväll bestämde jag mig för att jag antingen skulle upp och springa eller gå på fyspasset på OPFG klockan 7.00. Det blev ett löppass runt båda sjöarna och det kändes faktiskt väldigt bra. Underbart väder, nya tights och ett lagom tempo. Ingen stress, ingen tävling mot varken mig själv eller någon annan och jag tog inte tiden denna gången. Helt kravlöst och härligt. Jag ska verkligen försöka att göra det till en vana för jag mår så bra nu, ingen ångest över att behöva träna efter jobbet, det är redan en check på den.

Jag vill också rekommendera er att köpa dessa tightsen. De kostar bara 249kr och är köpta på Sportamore.se, BLACC är deras egna märke. Hur sköna som helst, liiite genomskinliga dock, men det syns inte om man har ett längre linne. Mina är storlek M, jag gillar inte när det sitter åt för hårt ;-) Det finns massa roliga färger och mönster!