...Det är typ det enda ordet jag sett i sociala medier idag. Vad är det ens? Vart kommer det ifrån? Jag har aldrig hört det förut, men det verkar vara en förlängning på Black Friday. Eller? Helt sjukt vad hetsad och hjärntvättad man blir att shoppa. "Passa på"-priser överallt så man kan ju typ köpa hur mycket som helst för man inbillar sig att man sparar en massa, men istället gör man av med mer pengar än man planerat.. 

Jag köpte en sak på "Cyber Monday"-rean som det tydligen heter och det var något jag har velat ha jättelänge och kunde passa på att köpa en julklapp också. Så det var bra, men jag hoppas att ni shoppat förståndigt under Black Friday-hetsen och inte har ångest över något nu. Var bara tvungen att säga det, fick panik av alla sponsrade inlägg på Instagram idag.. 

Anyway. Jag har en uppförsbacke rent psykiskt just nu vilket tar ganska hårt på mig. Jag har inte kunnat sova ordentligt på veckodagarna ända sedan vi kom hem ifrån USA vilket gör att jag är sjukt trött på dagarna och det påverkar jobbet. Känner jag mig dålig på jobbet mår jag dåligt privat. Jag är inte den som släpper jobbet efter 17 heller. Det enda som verkligen får mig att slappna av och tänka på något annat just nu är träningen och jag är så glad över att jag kommit igång igen. Jag kör tillsammans med en kollega 2-3 gånger i veckan på gymmet vid kontoret och 1-2 gånger i veckan kör jag på klubben. Eftersom att min kollega också är kampsportare så har vi köpt egna mittsar som vi kör med och en gång i veckan försöker vi köra "vanlig" styrketräning. Jag känner mig stark och jag älskar det. 

Nu ska jag sova för nu har jag gjort allt jag skulle göra ikväll. Handlat, dammsugit, tvättat, torkat golven, lagt ut min nya vardagsrumsmatta, gjort en egen må-bra-juice och nu målat naglarna. Jag tog igen för några dagar som jag inte gjort ett skit, så det är inte så att jag hade lite energi över, det var mer ett måste än något annat ;-) Skall ha middag imorgon kväll och då måste det vara fint! :)
 

28 november 2016

Rise & shine

God morgon världen!
Hade sjukt svårt att gå upp idag och är fortfarande grusig i ögonen. Hoppas att detta blir en bra dag för både er och mig. Solen skiner över Stockholm idag i alla fall och det gör mig på bra humör!

26 november 2016

With Love

ALLMÄNT WEEKEND

Igår var det som ni känner till Rumble of The Kings & Queens. Det var en riktigt väl anordnad gala till att börja med, så värt varenda öre! Bra matcher, bra platser, bra ljus och bästa hejarklacken. Patricia var först ut av alla OPFG:are och förlorade tyvärr sin match efter tre tuffa ronder mot landslagskompisen Isa Tidblad. Det var en riktig krigarinsats och även om du inte vann, så är du en så stor inspirationskälla för så många på klubben inklusive mig själv oavsett. Det är en ära att få se dig i ringen och ropa ditt namn i klacken!

Näst på tur var Sofia som mötte en thailändska i en titelmatch. Titeln som stod på spel var "WMC World Champion" och den tog hon hem efter att thailändskan kastade in handduken efter andra ronden. SÅ STORT! Tar hem världsmästartiteln och gör det på TKO. Så imponerad och så glad för din skull, det är du mer än värd!

Sista matchen och kanske den som hypeats mest var Sannys match mot en kille från en annan Stockholmsklubb. Första ronden kände man att det skulle bli en väldigt spännande match och båda var extremt duktiga, tekniskt smarta. I andra ronden händer det som ingen förväntade sig. Eftersom att galan anordnade matcher med fulla Muay Thai regler så var även armbågar och knän mot huvudet tillåtna. Efter en och en halv spännande rond träffas Sanny av en armbåge på hakan och faller mot marken. Det var så sjukt obehagligt och jobbigt att se, speciellt när det är någon man känner. Konstig känsla.

För oss i publiken var båda förlusterna sjukt jobbiga för man vill ju såklart att alla tre ska vinna sina matcher, men tänk då hur det känns för dem. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns eller vilka tankar som cirkulerar efter att ha tränat och kämpat så hårt inför detta och så går det inte åt det hållet man vill.

Men det jag vill säga är att en förlust är lika med erfarenhet. Ni kommer att se tillbaka på matcherna och hitta saker ni vill förbättra som kommer att göra er till ännu bättre fighters än vad ni var för en vecka sen. Vi är SÅ STOLTA över er alla tre och det är en ära att få träna tillsammans med er och vara med på er resa som professionella fighters. Så mycket kärlek och respekt till er allihop. Vila upp er och kom tillbaka. Ni är bäst! <3